Levin upein mökki – Villa Guru

perjantai tammikuu 06 2017 2 comments

Levin upein mökki on todennäköisesti juuri se kuvaus, mitä itsekin käyttäisit Villa Gurusta. Tiesin mökin rakennusvaiheessa, että siitä tulee upea, mutta ensimmäistä kertaa sisään astuttuani olin suorastaan sanaton. Olen vieraillut monissa isoissa huviloissa, eikä yksikään ole vetänyt vertoja tälle. Vai mitä sanot? Kuvat puhukoon puolestaan..

levi-11

levi-13

levi-12

Lähes 400 neliötä kolmessa kerroksessa. Yli kymmenen metriä huonekorkeutta olohuoneessa ja ruokailutilassa. Hurmaava sisustus, joka on taitava sekoitus skandinaavisuutta ja italialaisuutta. Se tekee mökistä persoonallisen.

Maailman mukavimmat sängyt, todella hyvin äänieristetyt huoneet – lapsikin nukkui kesken karaokeillan aivan sikeää unta vain yhden oven takana. Villa Guru on täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia.

levi-15

levi-2

levi-7

levi-10

villaguru9

Eniten pidän lasiterassista, johon voi kattaa noin 20 hengelle illallispöydän. Kertaakaan emme ole syöneet illalla ulkona kun olemme asuneet täällä. Seinänlevyisistä ikkunoista aukeaa maisema laduille ja takana näkyvät Levin lumiset rinteet. Terassilla on syöty ja juotu monena hauskana iltana. Sinne mahtuu paljon hyviä muistoja! Pöytä on aina ollut täynnä vieraita ja ruokaa on ollut ihana laittaa porukalla toimivassa keittiössä.

levi-14

villaguru6

villaguru

villaguru10

Mökissä on sängyt 18 hengelle ja vuodesohvista saa vielä pedattua pari lisäpaikkaa. Isolla seurueella täällä vierähtää viikko todella helposti aivan ihastuttavissa puitteissa. Mökin sijainti on vielä mitä mainioin, Gondolihissille pääsee noin 5 minuutissa ja Levikeskukseen kävelee noin vartissa. Autolla matkaan kuluu viisi minuuttia. Kauppa on ihan vieressä, Tuikkuun ja Panoramaankin voi kävellä sekä ladulle ja moottorikelkkareiteille pääsee suoraan pihasta.

villaguru2

villaguru11

Ulkoporealtaassa voi istua revontulien ja tähtitaivaan alla lumen ympäröimänä. Sauna on myös upein sauna, jossa olen koskaan käynyt. Revontulivalot tuovat ihanaa tunnelmaa ja ikkunasta näkee takkahuoneeseen sekä ulos. Viimeisen päälle toteutetut kylpyhuoneratkaisut tuovat myös ihanaa luksuksen tunnetta mökkielämään. Kahdessa makuuhuoneessa on omat kylpyhuoneet ja muutkin kylpyhuoneet sijaitsevat makuuhuoneiden välittömässä läheisyydessä. Pieniä asioita, jotka tuovat toimivuutta isoon mökkiin.

villaguru4

villaguru5

villaguru7

villaguru12

Onneksi tänne pääsee vielä pariinkin otteeseen tämän talven aikana. Jos haussa on Levin upein mökki ja iso porukka tarvitsee majoitusta, Villa Guru on varmasti paras mahdollinen vaihtoehto. Villa Gurun omilta sivuilta löytyy lisää kuvia ja infoa mökistä, tsekkaa täältä.

Aurinkoista pakkaspäivää!

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


2 Responses to “Levin upein mökki – Villa Guru”

  1. […] etsit luksusluokan majoitusta isolle porukalle, lue tämä postaus ja varaa oma […]

  2. […] samalla sekunnilla. Rakastan Lappia ja olemme saaneet viettää siellä paljon aikaa Levillä Villa Gurussa perheen ja ystävien kanssa, mutta oma, se on aina oma. Ja nyt meillä on sellainen. Olen niin […]

Leave a reply

Your email address will not be published.