NEONOE – uutuus Louis Vuittonilta

lauantai kesäkuu 03 2017 7 comments

 

En pidä oikeastaan yhtään mistään ostosten, saati laukkuostosten, esittelypostauksista, mutta tästä ajattelin poikkeuksellisesti huikata. Laukku tulee varmaan näkymään usein asukuvissakin, jos niitä ehtisi edessä häämöttävällä kesälomallakin taas ottaa. Luottokuvaaja onneksi lopettaa pian tuon 24/7 pääsykokeisiin lukemisen niin päästään taas kameran eteen. Mutta takaisin aiheeseen, bongasin keväällä netistä NeoNoen, Louis Vuittonin uutuuden ja tilasin heti omani. Laukkurakkautta ensisilmäyksellä.

NeoNoe on uusi, päivitetty versio Noesta, joka säilyy klassikkona Louis Vuittonin valikoimassa edelleen. Kaikkein eniten pidän siinä mustasta nahasta yhdistettynä monogramkuosiin. Sanokaa mitä sanotte, monogram on Louis Vuittonin symboli ja brändin kuoseista kaunein. Yhtä ihana niin avainpussukassa kuin matkalaukussanikin. Musta tuo siihen samaa kivaa rosoisuutta, mitä viime kesänä LV:n pikkurepuissakin. Muita värivaihtoehtoja monogramkuosin rinnalle löytyy mustan lisäksi kirkkaasta punaisesta sekä hennosta vaaleanpunaisesta. Tykkään laukun pussukkamaisuudesta, sillä se tekee siitä rennon. Olen käyttänyt tätä paljon crossbodyna ihan jopa  juoksutrikoiden ja siistien lenkkareiden kanssa. Vastaavasti taas esimerkiksi Neverfullin mallista laukkua en pitäisi vastaavan asuyhdistelmän parina.

Laukun sisusta on musta, joka on sen plussa mutta myös miinus. Lika ei näy, mutta autonavaimet ja huulirasva hukkuvat sinne hetkessä. Laukku on yllättävän tilava, kannoin siinä ihan kätevästi jättimäistä Nikonin järkkäriä sekä pientä meikkipussia samaan aikaan puhdistuspyyhkeiden ja lastenvaatteiden kanssa normaalin sisältönsä lisäksi. Keskellä on kätevä vetoketjulla suljettava tilanjakaja, jossa voisi pitää esimerkiksi tärkeimpiä tavaroita. Itselläni se toimii aurinkolasikotelon sijaan, sillä hukkasin toisen Celinen maailman parhaista koteloista johonkin. Canvas on materiaalina todella kestävää ja helppo pitää puhtaana. Kaiken kaikkiaan ihan nappiostos, joka ei varmasti jää pelkäksi kesälaukuksi.

Mitä tykkäätte? Tähän on tosiaan tällä hetkellä tietääkseni melko pitkä jono, joten jos laukun mielii saada niin kannattaa käydä laittamassa nimi jonotuslistalle. Kiinnostaako teitä ylipäätään laukku- tai ostospostaukset? Itselläni on niistä niin ristiriitainen olo, laukkuostospostaukset tuntuvat varsinkin sellaiselta ihmeelliseltä materian esittelyn tarpeelta, mutta toisaalta on kiva lukea käyttökokemuksia. Itse olen ainakin jättänyt muutaman laukun jopa hankkimatta huonojen käyttökokemusten takia. Tätä NeoNoea ei kuitenkaan kannattaa jättää kauppaan sen takia. Päinvastoin!

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


7 Responses to “NEONOE – uutuus Louis Vuittonilta”

 1. Susanna sanoo:

  Laukkuesittelyt on ihania! Lisää 😊.

 2. Westend Mum sanoo:

  Tykkään itsekin nimenomaan tuosta kuosista. Pyrin kuitenkin yleensä ostamaan vetoketjullisen version, mutta ihana tuo kyllä on!
  http://westendmum.fi

 3. Celine sanoo:

  Noé on kyllä ihana malli ja tämä uudistettu versio myös suloinen. Laukun historia samppanjalaukkuna myös varsin hauska :)

 4. Nimetön sanoo:

  Mikä tämän hinta oli LVllä? Olen haaveillut tavallisesta Noesta, taitaa olla 925€ tällä hetkellä, joten kiinnostaisi kuinka paljonko olisi lisää jos päätyisinkin tähän.

  • mirvaannamarian sanoo:

   Oliskohan ollut 995? En oo ihan varma, mutta alle tonnin oli kuitenkin :)

   • Nimetön sanoo:

    Huippua, kiitos:) Pitää siis ilmoittautua jonoon jos toivoa olisi. Noessa vaalea nahkapohja on niin arka vaikka siitä muuten pidänkin.
    Jonotitko omaasi kauankin?

    • mirvaannamarian sanoo:

     Mä sain onneksi parissa viikossa kun olin ajoissa liikkeellä, mutta viikko-kaksi sitten liikkeessä käydessäni myyjä ihasteli laukkuani ja sanoi että olin onnekas kun sain sen niin pian, että jono on nyt pidempi, en kysynyt kyllä miten pitkä. Toki jos kysyntää on paljon niin luultavasti näitä aletaan valmistaakin enemmän – Ranskasta ne tulee tänne onneksi aika äkkiä :)

     Onneksi tää on niin klassikkomalli, että tätä voi jonotellakin ja käyttää sitten ihan huoletta vuosia eteenpäin..

Leave a reply

Your email address will not be published.