Iskälle

lauantai heinäkuu 15 2017 8 comments

Maanantaina oli isäni syntymäpäivä. Heinäkuun kymmenes me tehtiin lapsena sellaista vähän sinnepäin-mansikkakakkua oman maan mansikoista, tietenkin. Osasin sekoittaa bacardicolan oikeilla mittasuhteilla jo ennen kuin opin puhumaan englantia. Juhlajuoma päivänsankarille.

Isä syntyi silloin, kun kesä on kauneimmillaan. Sellainen hän oli, kuin heinäkuun kymmenes. Lämmin ja aurinkoinen, mereltä ja metsältä tuoksuva. Leikkasi nurmikkoa, kalasti valoisassa kesäyössä ja rakasti. Siitä hän jäi niin monien ihmisten mieliin.

Isä olisi täyttänyt 65 vuotta. Tai täyttihän hän. Juhli siellä jossain, missä aallot lyövät rantakallioihin ja mansikkakakku on edelleen vähän sinnepäin. Yli seitsemän vuoden jälkeenkin on edelleen vahva tunne, että hän on täällä jossain. Isä rakasti paljon, eniten juuri elämää.

När livet stannar, vi ses när vågorna vaknar. Kirjoitti äiti vielä kuolinilmoitukseenkin. Kuva on vuodelta 2000 Ahvenanmaalta. Sinne isä halusi loppuelämäkseen jäädä, sinne hän jäi.

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


8 Responses to “Iskälle”

 1. Maria sanoo:

  ❤️❤️❤️

  Meilläkin olisi ollut 10.7. äidin 69-vuotispäivä, ensimmäinen synttäripäivä, kun äiti ei ollut täällä kanssamme ❤️

  • mirvaannamarian sanoo:

   Oi, sattuipa heille samat synttäripäivät <3 Ekat on aina vaikeimpia. Joulut, synttärit, äitien/isänpäivät.. Nyt saatoin vain todeta kaupan kassalla, että iskä olis tänään täyttänyt 65 vuotta. Myöhemmin iski taas hirveä ikävä. Se ei vaan lopu koskaan.

   Sun äiti on kuitenkin varmasti jossain täällä läsnä, joka ikinen päivä teidän kanssa <3

 2. Mimmuli sanoo:

  💕💕
  Meillä on 20.7 isän synttärit ja minulla 26. Tänä vuonna juhlat on erilaiset sillä vain minä

 3. Mimmuli sanoo:

  💕💕
  Meillä on 20.7 isän synttärit ja minulla 26. Tänä vuonna juhlat on erilaiset sillä isää ei ole. 60 vuotta se olis ollut täynnä!
  Täytyy syödä kakkua isänkin edestä☺️

  • mirvaannamarian sanoo:

   Jossain tuolla paremmassa paikassa hän juhlii kanssasi joka ikiset syntymäpäivät <3

 4. Salla sanoo:

  Voi Mirva. Itku tuli.❤ ”Albatrossi joka lepäämättä liitää, se sinun sielusi on juuri kukaties.”

Leave a reply

Your email address will not be published.