Kun kesä loppuu liian äkkiä..

perjantai elokuu 11 2017 Comment

Tänään on ollut haikea olo. Vaikka päivä on ollut yksi kesän upeimmista, se on varmasti myös yksi viimeisistä. On ikävä tosiasia, että vaikka syyskuu olisi kuinka aurinkoinen ja lämmin, ei se enää tunnu kesältä. Nyt elän kuitenkin vielä ihan kesämekkoaikaa, fiilistelen aurinkoisia iltoja ja näitä hetkiä, kun terassin ovea voi pitää auki vaikka yötä päivää. Täydellisiä veneilysäitä, iltoja saaressa, ulkona liikkumista ilman takkia. Niin ja Roosaa. Mun ”siskoa”, rakasta ystävää, joka karkaa pian Ruotsiin.

Tänä vuonna minua ei lainkaan kiinnosta ajatus syysvaatteista. Ei muhkeista neuleista, talvisaappaista eikä villakangastakeista. Yleensä olen ollut valmis niihin jo elokuussa, tänä vuonna en. Kesä on ollut niin ihana, enkä jaksaisi sitä pimeää, kylmää syksyä. Talvesta nyt puhumattakaan. Ehkä syynsä on osittain myös sillä, että viime talvi oli kokonaisuudessaan aika synkkää aikaa. Siksi on ihanaa, että kesäpäiväni jatkuvat muualla kuin Suomessa. Ensi viikolla teen pitkän viikonloppureissun Espanjan kotiin, syyskuussa juhlitaan ystävien häitä Barcelonassa, lokakuussa lähdetään ystävien kanssa taas Espanjaan ja marraskuussa otetaan aurinkoa Miamissa. Niin ihanaa kun kesävaatteita ei tarvitse pakata kokonaan pois..

Miten teillä, odotatteko jo neuleita ja saappaita vai onko siellä samoja fiiliksiä kuin mullakin?

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Leave a reply

Your email address will not be published.