On niin vaikeaa myöntää olevansa heikko

tiistai elokuu 15 2017 Comment

Elämä voisi olla yhtä aurinkokukkaa, kesämekkoa ja huolettomia loppukesän iltoja. Tehokkaita työpäiviä, aikaisia aamuja ja tapahtumarikkaita viikonloppuja. Siltähän se helposti somessa näyttää. Sosiaalista mediaa ympärillä tai ei, mun on aina ollut vaikea myöntää olevani heikko. Tai näyttää sitä etten vaan jaksa. Tekisi mieli kirjoittaa tännekin monesta mieltä vaivaavasta aiheesta, mutta sitten kaivan jostain jotain ihmeellistä energiaa ja mietin, että enhän mä nyt viitsi valittaa ihan tuntemattomien ihmisten nähden.

Toisaalta, tekisikö se musta jotenkin helpommin lähestyttävän? En haluaisi tuoda negatiivisuutta blogiini vaikka tiedän, että se on osa elämää. Myös sitä elämää, jota liian moni aivan turhaan kadehtii. Ei kenenkään elämä (kai) ole täydellistä ja sitä yhtä ihanaa auringonkukkaa vaikka se siltä näyttäisi. Ehkä pelkään myös sitä, että annan samalla itselleni periksi paljastamalla sen (muka) kestävän kuoren alta sen oikeasti aika hauraan itseni. On vahvuutta myöntää olevansa joskus vähän heikko, mutta se on aika hemmetin hankalaa. Luulen, että myös moni teistä tietää sen.

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Leave a reply

Your email address will not be published.