Hei hei, rakas Roosa!

Eilen koitti se päivä kun rakas ystävä muutti jo toistamiseen ulkomaille. No, Ruotsi on lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Roosa on ystävistäni aivan erityinen. Tutustuimme noin kahdeksan vuotta sitten (!!) kun Roosa seurusteli veljeni kanssa ja pian näin häntä useammin kuin omaa perhettäni. Roosasta on näiden vuosien aikana tullut minulle kuin sisko ja äitikin taitaa pitää häntä perheenjäsenenä edelleen, vaikka he eivät ole vuosiin enää seurustelleetkaan pikkuveljeni kanssa. Roosa tietää minusta ja elämästäni oikeastaan ihan kaiken eikä ole päivääkään ettemme olisi yhteydessä. Meidän kahden seikkailuja, niitä riittää. Tiedättekö, kun on aina se yksi ystävä jonka kanssa tapahtuu aina ne kaikkein hulluimmat jutut? Roosa on juuri sellainen.

Ja eilen Roosa lähti. Lensi Ruotsiin ja muutti sinne. Vaikka Roosa on aiemmin asunut Tanskassa ja vastaava tilanne on ystävyyssuhteessamme tuttu, tämänkertainen lähtö tuntuu vaan niin kurjalta. Onneksi tiedän, että hän tulee takaisin. Sitä ei tosin olisi ehkä voinut päätellä eilisistä lentokenttähyvästeistä. Hyvä kun näin ajaa kotiin kaikkien niiden kyynelten läpi.

Onko teillä etäystävyyssuhteita tai -parisuhteita ja miten ylläpidätte niitä? Nykyään yhteydenpito on onneksi todella helppoa, mutta silti. On tyhjä olo, kun kotikaupungissa on hetkellisesti yksi rakas vähemmän.. ♥

 

FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment