Helpoin tapa laittaa vaatteet ja asusteet kiertoon

tiistai syyskuu 05 2017 Comment

Syksy on uusien alkujen aikaa. Joka syksy innostun niin ostamaan kuin myymään vaatteitani ja asusteitani. Sain jo aiemmin teiltä lukijoilta vinkin, että Zadaa on paras tapa laittaa vaatteet kiertoon ja allekirjoitan tämän nykyään itsekin. Aina jos joku kysyy hyvää kirppispaikkaa, kehotan lataamaan Zadaan sovelluksen. Tuotteiden kuvaaminen on nopea ja helppo prosessi ja fiksu sovellus vie nettikirpparit ihan 6-0. Ostaja maksaa tuotteen ostopäätöksen tehdessään, mutta sovellus pidättää maksun siihen asti, kunnes myyjä on postittanut paketin tai ostaja kuittaa sen noudetuksi. Rahat siirtyvät myyjälle muutamassa päivässä. Edes osoitetietoja ei tarvitse vaihtaa, sillä jokainen lähetys yksilöidään numerokoodilla. Tuotteet voi joko noutaa tai myyjä voi valita toimitustavaksi Zadaa-paketin, kuten itse tein. Minulle on hankalaa sopia tapaamisia noutoja varten, sillä olen kotona ihan miten sattuu. Lähin toimituspaikka on kuitenkin melkein naapurissani, joten paketit on kätevä jättää siihen kun minulle sopii. Ja shoppailu, se on superhelppoa sillä näen etusivulta ne tuotteet jotka ovat juuri minun kokoisiani. Oikeastaan en keksi Zadaahan kuin yhden kehitysehdotuksen – tehkää sama sovellus myös lastenvaatteille!

Tällä viikolla mulla on kunnia olla Zadaan viikon muotivaikuttaja. Pidän siis Zadaa Discoverissa omaa putiikkia, josta löydät vaatteitani ja asusteitani. Zadaan Iina teki minusta ja tyylistäni myös haastattelun, jonka pääset lukemaan täältä. Hassua, miten sitä ei oikein koskaan ole tullut edes pohdittua omaa tyyliä, mutta kun joku siitä kysyy, näkee sen aivan uusin silmin. Vaikka aluksi vähän kapinoinkin äitiyttä ja sen tuomia muutoksia vastaan, on todettava että niin se lapsen saaminen vain muutti tyyliäni. Kuitenkin, vaikka nykyään käytän huomattavasti enemmän mukavia vaatteita ja matalia kenkiä, tyylistä ja naisellisuudesta ei todellakaan tarvitse tinkiä. Itsevarmuus syntyy nimenomaan siitä, että vaate istuu hyvin ja tuntuu mukavalta.

Nyt siis kipin kapin shoppailemaan mun Zadaa-putiikkiin, jota pidän tämän viikon ajan Zadaa Discoveryn puolella. Kaikki myytävät tuotteeni ovat joko täysin käyttämättömiä tai olleet hyvin vähäisellä, vain muutaman kerran käytöllä. Vien tuotteet postiin samana päivänä tai seuraavana, joten saat ne nopeasti perille. Lisäilen myös tämän viikon aikana jatkuvasti jotain myyntiin, joten kannattaa seurailla sovellusta ahkerasti.. Löydät oman putiikkini siis Zadaan sovelluksen kautta Discover -välilehdeltä. Kivoja shoppailuhetkiä!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Leave a reply

Your email address will not be published.