Sadetta pakoon

keskiviikko lokakuu 11 2017 Comment

Eikö ole suoranaista hulluutta, että viime jouluaattona, pääsiäisenä, juhannuksena on ollut aivan sama sää ja samat lämpöasteet kuin nyt? Suomen sää on ollut tänä vuonna aivan ennätyksellisen masentava. En yhtään ihmettele, että syyslomien lennot aurinkoon ovat hyvin kysyttyjä. Koneet ovat täynnä ja lentoasemat ruuhkaisia. Vaikka Suomi on kaikin tavoin ihana maa asua, sää on ollut kuluneen vuoden aikana aivan perseestä näin suoraan sanottuna. On siis aika pakata laukut ja suunnata lämpöiseen.. Kuvan laukut pakkasin tosin toissa viikolla Barcelonaa varten, ihan noin juhlavia asuja en ota nyt mukaan mutta samat laukut ne ovat olleet eteisessä odottamassa koko viikon.

Lennän ystäväni kanssa illalla Espanjan kotiimme, viimeistä kertaa tänä vuonna. Vaikka en olekaan tämän sään ystävä, en pidä kyllä Espanjankaan talvesta saati  jääkylmistä kivilattioista. Tulen jo maanantaina takaisin Suomeen, mutta ajattelin pitää reissun ajan täydellistä blogilomaa. Ajastin tänne kyllä postauksia jokaiselle päivälle, mutta Espanjassa keskityn nauttimaan vain lomasta ja siitä valosta, se tekee ihmeitä mielelle. Täytyy varastoida sitä seuraavaa kertaa varten. Urheilua, hyvin syömistä, aurinkoa ja pitkiä yöunia loppuviikolle – kiitos. Matkustaessa päivittelen aina ahkerasti Instagramia ja etenkin IG-storya, seuraa mua siellä nimimerkillä mirvannamaria niin saat osaksesi pienen palan Espanjan lämpöä.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian

 


Leave a reply

Your email address will not be published.