Suuri muutos

Sen suurempia jaarittelematta, katsokaa nyt mitä mä menin tekemään! IIK! Mun tukka muuttui parissa tunnissa mustasta ruskeaksi. Jos joku nyt ihmettelee miten niin SUURI muutos, niin mulle se on. Hiusteni väri ei todellakaan vaihdu edes vuosittain.

Hiukset ovat aina olleet minulle ihan hurjan tärkeät. Innostuin joskus yläasteikäisenä ihan hulluna hiustenhoitotuotteista ja muistan kun opettelin silloin tulkitsemaan hiustuotteiden inci-listoja sekä käytin viimeisetkin rahani erilaisiin selektiivisiin purkkeihin ja purnukoihin. Voi sitä Tigin ja Nexxuksen kulta-aikaa! Suoristusrauta on parasta, mitä taipuisat ja pörröiset hiukseni ovat koskaan nähneet, mutta toiseksi parasta on ollut ehdottomasti elämä ilman pidennyksiä. Omaan hiushistoriaani kuuluu jos jonkinnäköistä käsittelyä ja väriä mutta minulle on aina ollut todella tärkeää pitää hiukseni hyvässä kunnossa.

Aloitin hiusten värjäämisen muistaakseni viidennellä luokalla (en antaisi ikinä oman lapseni värjätä hiuksia siinä iässä, mutta se nyt oli sitä aikaa..) ja hiuksistani on löytynyt niin platinablondia, kirkkaanpunaista, oranssia, liilaa, harmaata kuin pikimustaakin sävyä. Valtaosan elämästäni olen ollut kuitenkin mustahiuksinen ja viimeiset vuodet tukkani on ollut hyvin tumma ruskea ja kuvissa se näyttää vieläkin tummemmalta. Lähes musta. Olen kasvanut ihan jo identiteetiltäni ihan mustatukkaiseksi, joten en oikeastaan edes tiedä miten päädyin tähän muutokseen ja vaaleampaan sävyyn, mutta ai vitsi, että mä oon tyytyväinen. Käytän paljon mustia vaatteita ja musta tukka tuntuu aina hukkuvan niihin. Aloitimme Peili Hiussalin Essin kanssa tänään hiusteni vaalennusprojektin ja jo ensimmäinen väri toi huiman muutoksen. Se on ihana!

Liian moni suomalainen on tälläkin hetkellä värjännyt ja vaalentanut tukkansa markettiväreillä aivan hirveään kuntoon. Punakeltaisen kirjavia päitä tulee vastaan päivittäin todella monta ja mietin vain, miksi? Ehkä hiusten jatkuva värjääminen kertoo jostain elämän epätasapainosta? Maltti on valttia hiuskäsittelyissä ja kun väriä lähdetään muuttamaan, sitä ei todellakaan kannata muuttaa samantien takaisin. Vaalennus on hiuksille iso projekti ja huonontaa aina hiuksen kuntoa. Vaikka nykyään vaalennuksia pystytään kampaajalla toteuttamaan paljon hellävaraisemmin kuin ennen ja vaalennustulokset ovat parempia, vaalennus vahingoittaa aina hiuksen rakennetta. Sen jälkeen hiuksia on hoidettava säännöllisesti tehokkailla ja hiuksen rakennetta korjaavilla tuotteilla kampaamokäyntien välillä. Suosittelen ehdottomasti tekemään vaalennukset ja värjäykset AINA kampaajalla, jolloin vältytään siltä punakeltaiselta katastrofitukalta.

Peilin Essi alkoi vaalentaa melkein mustaa tukkaani asteittain, ensin raidoittamalla ja laittoi vaalennuksen päälle kylmän sävyn punaisuuden minimoimiseksi. Vaalennuksen yhteydessä hiuksiin tehtiin Olaplex-käsittely, joka suojelee hiuksia ja korjaa jo aiheutuneita vaurioita. Hiukset olivat todella silkkiset heti värin ja vaalennuksen jälkeen. En olisi uskonut hiuksen vaalenevan näinkään paljon heti ensimmäisellä kerralla, mutta lopputulos on aivan superhyvä jo nyt..

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
7 Comments
 • Iina / MouMou
  Posted at 20:54h, 20 lokakuun Vastaa

  Ihanat! Tosi nätti sävy . :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 09:20h, 21 lokakuun Vastaa

   Kiitos Iina, olin niin positiivisesti yllättynyt kun saatiin nyt jo tälläinen tulos vaikka projekti on vasta aluillaan :) Aurinkoista viikonloppua sinne!

 • M
  Posted at 11:17h, 21 lokakuun Vastaa

  Sopii aivan tosi hyvin sulle vaaleemmat hiukset! :) Ja tsemppiä vaalennusprojektiin!

  • mirvaannamarian
   Posted at 12:22h, 21 lokakuun Vastaa

   Kiitos kovasti, aika ajoin sitä kaipaa vaihtelua mut ihan vaaleatukkaista musta ei kyllä ikinä tule – sen verran tummat piirteet ja tumma oma väri :D Kivaa viikonloppua sulle!

 • sara
  Posted at 13:35h, 20 marraskuun Vastaa

  Hei, vähän offtopic, mutta mistä oot löytäny noin mageen takin? Tukkakin kyllä näyttää hyvältä!

  • mirvaannamarian
   Posted at 15:08h, 20 marraskuun Vastaa

   Oi kiitos Sara, takki on Gigi x Tommy Hilfiger -mallistosta! :)

 • Hiusten vaalennusprojekti etenee.. - MirvaAnnaMarian
  Posted at 21:56h, 24 huhtikuun Vastaa

  […] lokakuun lopussa siitä, kuinka päätin alkaa vaalentaa mustia hiuksiani. Sen postauksen löydät täältä. Nyt kun katson tätä kuvaa, en millään uskoisi, että vielä lokakuun lopussa hiukseni olivat […]

Post A Comment