Hyvästi kuivat kädet + arvonta!

sunnuntai lokakuu 29 2017 44 comments

Mieti hetki, mitä kaikkea teet käsilläsi päivittäin? Käteni ovat tärkein työvälineeni. Niillä kirjoitan. Valmistan perheelleni aamiaista, puen pienet kurahanskat pikkuisiin käsiin ja kävelen päiväkotipäivän jälkeen käsi kädessä kotiin. Käsilläni otan kiinni rakkaimmista käsistä, mitä tiedän ja rapsutan nukkuvan miehen selkää. Käteni ovat oikeastaan aina esillä ja niistä on pidettävä hyvää huolta. Olen itse kärsinyt todella kuivista käsistä ja käsi-ihottumasta niin pitkään kuin muistan, enkä varmasti selviäisi yhdestäkään talvesta ilman kunnon käsivoidetta. Nyt sain yhteistyön myötä testiin uudistuneen klassikon, Lemon Juice & Glycerinen Tehokosteuttavan Käsivoiteen ja Käsikuorinnan. Tuotteet toimivat niin hyvin, että halusin ehdottomasti kirjoittaa niistä teillekin.

Sitruunantuoksuinen käsivoide on klassikko, jota olen käyttänyt jo lapsena. Lemon Juice & Glycerine on itseasiassa niinkin vanha brändi, että ensimmäinen käsivoide on lanseerattu Helsingin Olympialaisten aikaan vuonna 1952. Brändi on tunnettu ennen kaikkea sitruunantuoksuisesta klassikkokäsivoiteestaan, mutta heidän valikoimaansa kuuluu myös saippuoita ja jalkojenhoitotuotteita. Ostin kesällä veneelle sitruunantuoksuisen vaahtosaippuan ja nuuhkin sitä jatkuvasti, niin raikas!

Nyt 65-vuotisjuhlavuoden kunniaksi sarja on uudistunut ja saanut lisää vahvistuksia joukkoonsa. Luomuriisirakeita sisältävä Käsikuorinta on niin ihana uutuus, että pelkään jo sen loppumista. Kuivan ihon pelastus on ehdottomasti kuorinta ennen kosteutusta, oli kyse sitten kasvoista, vartalosta tai käsistä. Se skipataan aivan liian usein, virhe. Säilytän itse käsikuorintaa lavuaarin reunalla, sillä se on niin helppo tehdä käsienpesun jälkeen. Kun kädet on kuorittu, hieron käsiin Tehokosteuttavaa Käsivoidetta, se tekee ihosta superpehmeän ja imeytyy sopivan äkkiä. Liian nopeasti imeytyvät käsivoiteet muuten vain kuivattavat ihoa entisestään. Tämä vuodenaika on käsilleni suuri haaste, sillä ne ovat jo täynnä atopialäiskiä ja rystyset halkeilevat heti ensimmäisillä pakkasilla. Olen testannut lukemattomia käsivoiteita ja tähän maailmaan mahtuu ehkä viisi sellaista, joita voin käyttää ympäri vuoden. Lemon Juice & Glycerine on yksi niistä. Ei se turhaan ole klassikko ja säilyttänyt asemansa markkinoilla vuosikymmenten ajan!

Haluan pitää huolta käsistäni, sillä niillä huolehdin ihan sen tavallisen arjen sujumisesta. Toivon, että omat käteni jäävät myös oman lapseni mieleen aivan kuten itsekin muistan omien vanhempieni maailman tärkeimmät kädet. Äiti ei tarvitse i-ki-nä käsivoidetta, hänellä on maailman pehmeimmät kädet vaikka hän tekisi niillä mitä, uskomatonta. Isän käsiä en ole saanut käsiini kohta kahdeksaan vuoteen, mutta en unohda koskaan miltä ne tuntuivat. Niin isot ja lämpimät kädet pelastivat pienet palelevat sormeni niin monta kertaa kylmältä. Ehkä oma lapsenikin käyttää tätä kirpeän sitruunan tuoksuista voidetta aikuisenakin..

Jos sinä kärsit kuivista käsistä, kerro kommenttiboksissa miten sinä hoidat käsiäsi? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Lemon Juice & Glycerine -tuotepaketti, johon kuuluu Käsikuorinta sekä Tehokosteuttava Käsivoide. Osallistumisaikaa on viikko, eli sunnuntaihin 5.11. asti ja arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Yhteistyössä:

Lemon Juice & Glycerine


44 Responses to “Hyvästi kuivat kädet + arvonta!”

 1. Pajulintu sanoo:

  Pesun jälkeen käytän usein käsivoidetta. Joskus sivelen käteni rypsiöljyllä.

 2. Minttu-Maaria sanoo:

  Käteni ovat tosi kuivat varsinkin talvisin. Hoidan niitä rasvaamalla kädet ja laittamalla sormikkaat koko yöksi käteen niin että voide saa vaikuttaa yön yli. Aamulla kädet ovat ihanan pehmeät!

 3. Ihanan näköisiä noi purkit! Mä rasvaan käsiäni aina pesun jälkeen, töissä useamminkin (siellä käsiä pestään joka välissä). Vielä oon pärjännyt ihan hyvin tällä tahdilla, mutta todennäköisesti talven koittaessa pitää rasvailla nykyistä useammin :D

 4. Tarjahelena sanoo:

  Voitelen kädet iltaisn perusvoiteella. Nyt jo edesmennyt äitini käytti tätä kasivoidetta ja tuoksu vie minut takaisn lapsuuteen.

 5. SannaMi sanoo:

  Mulla on niin kuivat kädet että läträän käsivoiteilla päivittäin :) Varsinkin talvisin rystyset ja sormien välit halkeilee…

 6. BIKKE sanoo:

  Taidan olla suurkuluttaja..soffapöydällä pitäisi olla rasvaa ja keittiössä..aina ohi mennen sivelen!!

 7. tt3 sanoo:

  Joka kerta käsienpesun jälkeen käsivoidetta. :)

 8. Jenni sanoo:

  Iltaisin nukkumaan mennessä rasvaan kädet.

 9. anneli sanoo:

  Vähintään pari kertaa päivässä tulee käsivoidetta laitettua. Talvisin useamminkin.

 10. iitup sanoo:

  Rasvaan kädet iltaisin ennen nukkumaan menoa.

 11. Henna73 sanoo:

  Rasvaan monta kertaa päivässä

 12. MarjaKoo sanoo:

  Kehnonlaisesti, koska ihon kuivuus on ainainen ongelma. Rasvaan ennen kaikkea päivällä, mutta se ei tunnu riittävän.

 13. tiiu sanoo:

  Rasvaamalla aina kun on tarvetta.

 14. nelliina sanoo:

  Iltaisin rasvaan kädet kunnolla, pitäis kyllä tehdä tuo useammin. L&G tuttu jo lapsuudesta <3 Mukaan arvontaan.

 15. Maria sanoo:

  Rasvaan kädet päivittäin :)

 16. Jenni M sanoo:

  Tähän asti suosikkikäsirasvani on ollut Lidlin SOS – voide.

 17. Maisa sanoo:

  Työssäni joudun jatkuvasti pesemään käsiäni ja rasvainen niitä jatkuvasti! Yöksi laitan aina paksumman voiteen.

 18. NannaS sanoo:

  Rasvaan kädet pari kertaa päivässä, talvella enemmänkin :)

 19. Aikku sanoo:

  Rasvaan nukkumaan mennessä juuri Lemon Juice & Glycerine rasvalla jota olen käyttänyt kauan. Toki muitakin rasvoja minulla on välillä.

 20. Henna sanoo:

  Ei tule hoidettua kuin silloin vasta kun kädet alkaa kuivua, rasvaan kevyesti ja laitan puuvillahanskat yöksi.

 21. Appa sanoo:

  Rasvausta päivittäin ja kuorinta aina silloin tällöin.

 22. Pee sanoo:

  Laitan jopa vaseliinia näin kylmällä ilmalla, heti kädet tahtovat kuivua ja sormenpäät halkeilla. Tämä palkintopaketti on hyvä merkki.

 23. Elise H. sanoo:

  Käteni kuivuvat helposti, koska joudun pesemään niitä usein. Käsivoide on ihan välttämätön. Käsikuorintaa en ole koskaan kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin, varmasti pehmentää käsiä ihanasti :)

 24. liinail sanoo:

  Nukun käsivoide käsissä ja puuvillahanskojen kanssa :3

 25. Päivi sanoo:

  Käytän käsivoidetta.

 26. klaara sanoo:

  Kuivia käsiäni rasvaan monta kertaa päivässä. Etelän matkalla käteni kuivuivat entisestään vaikka käytin niissä aurinkovoidetta. Osallistun arvontaan.

 27. Sirkkuli sanoo:

  Käsivoide käytössä päivittäin :) Atoopikkona on pakko käyttää säännöllisesti rasvaa.

 28. Mervi P sanoo:

  Päivittäin käytän käsivoidetta ja silloin tällöin teen käsille myös kuorinnan. Kädet kuivuu tällä alalla (ravintola-ala),kun koko ajan pesen käsiä ja myös hanskat kuivattaa käden ihoa. Kynsinauhat kuivuu talvipakkasilla ja niille hankin kynsiöljyä talven tullen.

 29. Sarkku sanoo:

  Yöksi laitan käsiin tuhdit voiteet!

 30. Marika sanoo:

  Työn vuoksi joudun lähes jatkuvasti pesemään käsiäni, jotka kuivuvat kovasti. Yritän aina muistaessani rasvata kädet perusvoiteella. :-D Kuorintaa en ole kokeillut.

 31. sikkuralla sanoo:

  Käsien pesun jälkeen laitan kosteuttavaa käsivoidetta. Käsiä joudun pesemään etenkin töissä usein.

 32. Heini Kokkonen sanoo:

  Nyt talvisin varsinkin rasvailen käsiä usein käsivoiteella. Lisäksi joudun käyttämään kortisonivoidetta kämmenselkiin kuivuuden ja kylmyyden tuoman talvi-ihottuman vuoksi.

 33. Sonja sanoo:

  Talvisaikaan koitan käyttää päivittäin käsivoidetta.

 34. Sallikka sanoo:

  Talvisaikaan varsinkin tarpeellista! Itsellä kuivuu kädet niin helposti…

 35. Tuuli sanoo:

  Muutamia kertoja päivässä rasvailen, yleensä ihan Aqualan L voiteella. Joskus muistan laittaa yöksi puuvillahanskat.

 36. Elina sanoo:

  Ehkäisen käsien kuivumista ja ”korppuuntumista” ottamalla heti ilmojen vähääkään viiletessä hanskat käyttöön ja rasvaan käsiä tarpeen tulen. Vihaan niitä pienen pieniä haavaumia, jotka syntyvät rystysiin, kun pakkanen pääsee niitä puraisemaan.

 37. Anna sanoo:

  rasvaamalla ja rasvaamalla… aina pitää olla käsirasva mukana :-)

 38. Anne sanoo:

  Heti ilmojen kylmetessä alkaa sekä naama että kädet kuivua. Käsirasvoja mulla on useita erilaisia sekä kotona että töissä ja niitä tuleekin sitten laitettua vähän väliä.

 39. Gabriella sanoo:

  Atoopikkona ja kosketus allergiasta kärsivänä en saa käyttää mitään hajustettua. Käytössä siis Ceralan Plus-voide apteekista.
  Joka ilta tuhdisti rasvaa ja puuvilla hanskat käteen. Ja auta armias sitä kuivuutta ja kutinaa jos jää rasvaamatta yöksi. Rauhallisina päivinä laitan myös päivällä hetkeksi rasvaa ja hanskat.
  Kuorin joskus kristallisuolalla, ainut mikä sopinut tähän mennessä. Desinfio samalla hyvin käsien haavaumia. :)

 40. apple sanoo:

  Rasvailen käsiä huolellisesti, kun ne erityisesti näin talvella tuppaavat kuivumaan. Käytän myös siivouksessa yms. aina käsineitä, etteivät puhdistusaineet pääse kuivattamaan niitä vielä lisää.

 41. Susanna sanoo:

  Rasvailen käsiä aina kun tuntuu kuivilta, kerran viikossa kuorin. Yksi toimiva kikka myös koko vartalolle on kookosöljy ennen suihkua. Levitän sitä siis kaikkialle erityisen huolellisesti käsiin ja annan vaikuttaa 5-10min (jos vaan on aikaa) niin että imeytyy jonkin verran ja sitten vasta suihkuun! Tuntuu ensin hassulta ajatukselta öljystä itsensä ennen suihkua mutta tää todella toimii ja suojaa ihoa.

 42. Piritta sanoo:

  Käsivoidetta käytän silloin tällöin talviaikaan. En kärsi kovin kuivasta ihosta – toisin kuin tyttöni, jota saakin rasvata päivittäin.

 43. Kalja-snellman sanoo:

  Meillä mun vaimo on käsirasvan suurkuluttaja. Käyttää jatkuvasti. Olisi hieno voittaa käsirasva yllätykseksi vaimolleni.

 44. piitu sanoo:

  Rasvaamalla

Leave a reply

Your email address will not be published.