Kysy mitä tahansa

tiistai joulukuu 26 2017 12 comments

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja ennen kuin aloitetaan uusi vuosi upeilla uusilla kuvioilla ja suunnitelmilla, ajattelin loppuvuodelle tehdä vielä vähän blogiklassikoita, ensimmäisenä vuorossa kysymyspostaus! Eli, kysy mitä tahansa ja mistä tahansa, vastaan kaikkiin kysymyksiin kunhan ne koskevat minua itseäni ja ovat muutenkin asiallisia. Kysymykset voit jättää myös nimettömänä, kuten kaikki blogini kommentitkin, sähköpostikenttää ei tarvitse täyttää jos haluaa pysyä anonyymina. Vastailen heti alkuvuodesta kun kysymyksiä on kertynyt tarpeeksi. Ihanaa Tapaninpäivän jatkoa teille kaikille ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


12 Responses to “Kysy mitä tahansa”

 1. Jenna sanoo:

  Moikka,

  Kerroit lopettaneesi pillerit, voi olla että mennyt minulta myös ohi, mutta mitä ehkäisyä käytät nyt? Onko hormooniton vaihtoehto? Hyvät ja huonot puolet siitä?

  Millä tavalla neuvoisit valmistautumaan äidiksi? Voiko siihen edes valmistautua?

  Mielipide abortista?

  Lempivaatteesi juuri nyt?

  Mitä teillä syödään viikon aikana? Tästä oma postaus olisi mielenkiintoinen!

  Miten herkuttelet, jos herkuttelet?

  Kerroit jättäneesi punaisen lihan käytännössä kokonaan pois ja tähän pyrin itsekin. Millaisia ruokia teet? Syökö koko perhe samaa ruokaa? Itsellä ideat lopussa ja tuntuu, että pyörittelen samoja ruokia viikosta toiseen.

  Mukavaa Uutta Vuotta sinulle!

 2. Nimetön sanoo:

  Mitä neuvoja antaisit aloittelevalle bloggaajalle?

  Millä kameralla kuvaat ja miten käsittelet kuvat?

 3. Minna sanoo:

  Käytkö ihan täyspäiväisesti töissä, vai miten olet saanut sumplittua lomat ja työn?

  Minkälaisia treenejä teet salilla? Olisi kiva saada enemmän treeni postauksia ja vinkkejä treeneihin.

 4. Marianne sanoo:

  Hei!

  Kauanko sinulla menee aikaa päivässä blogin kirjoittamiseen (kun lasketaan mukaan kuvaaminen, kuvien käsittely ja postausten kirjoittaminen)?

  Miten opit kuvankäsittelyä?

  Mikä on mielestäsi hauskinta bloggaamisessa?

  Teetkö täysipäiväisesti töitä bloggaamisen ohessa?

  Olen siis itse kiinnostunut mahdollisesti bloggaamisen aloittamisesta, mutta en ymmärrä mistä bloggaajat löytävät tälle aikaa jos ovat täysipäiväisesti töissä samaan aikaan :D

 5. Katriina sanoo:

  Heippa!

  Oletko koskaan miettinyt, että voisit joskus tehdä videopostausta?

  Onko teidän koirulit osallistuneet koiranäyttelyihin.

  Iloista Uutta Vuotta 2018 Sinulle! Jatka samaan malliin ensikin vuonna. Tykkään kovasti tavastasi olla rehellinen ja avoin !

 6. Nimetön sanoo:

  Hei tämä onkin kiva, tässä kysymyksiä laidasta laitaan:

  Miten hoidatte parisuhdettanne miehesi kanssa?
  Mikä on mielestäsi tärkeintä onnellisessa liitossa?
  Millaisilla asioilla ilahdutat miestäsi? Entä hän sinua?
  Millainen siivousrutiini sinulla on (kuinka usein, mitä sisältää, kauanko kestää)?
  Mitkä ovat viisi yleisintä arkiruokaanne?
  Suunnitteletko jokaisen viikon ruuat etukäteen?
  Kenen tunnetun henkilön pukeutumistyyliä ihailet tai kenen tyylistä inspiroidut?
  Mistä ostat vaatteesi?
  Parhaat kauneudenhoitovinkkisi?
  Montako tuntia nukut yössä?

  Tässä nyt nopeasti mieleen tulleet :D

 7. Ilona sanoo:

  Hei! Ihanan näköistä siellä Lapissa teillä, taidanpa alkaa itsekkin suunnittelee meidän perheelle ensimmäistä Lapin reissua:) Minä toivoisin ensi vuodelle sun ingstan ja bloginkin puolelle lisää asukuvia, siis miten pukeudut arkeen/ töihin/ juhliin jne. Ja myös hiustyylit kiinnostaa. Ja sitten niitä kysymyksiä: miten pukeudut talviaikana hiihtäessä ja juostessa ja lenkkeillessä? Itselle tuntuu haastavalta löytää sopivat asut kyseisiin lajeihin ettei tule liian kylmä / liian kuuma jne. Mikä tai mitkä on salaiset paheesi? Mikä on suurin unelmasi tai seuraava haave minkä haluat/aiot toteuttaa? Siinäpä ne oli mitkä tuli mieleen:) kiitos ja hyvää vuotta 2018!

 8. Iina sanoo:

  Moi!
  Sulla on usein hiukset tosi kivoilla laineilla, joten mua kiinnostaisi tietää miten teet ne ja kuinka kauan sulla yleensä kestää hiustenlaitossa. Lisäksi haluaisin kysyä, millaista musiikkia kuuntelet mieluiten? Kerro vaikka muutama artisti tai kappale, joista erityisesti pidät tällä hetkellä :)

 9. Maija sanoo:

  Hei! Muistanko oikein, että olit kotoisin pikkukaupungista? Mikä sinulla on suhde kotikaupunkiisi? Käytkö siellä usein? Onko sinulla lapsuudesta tai nuoruudesta jäänyt sydänystäviä, joiden kanssa edelleen olet paljon tekemisissä?

  Olet kaunis ja hyvin toimeentuleva; kohtaatko paljon kateellisia ihmisiä blogisi ulkopuolella? Tännehän kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa, mutta törmäätkö livenä tuohon kateuteen mikä täällä joskus paistaa läpi rivien välistä vastauksissa mitä olet saanut?

  En tiedä meneekö tämä asiattoman puolelle, mutta onko mielipiteesi avioliittoa kohtaan muuttunut? Siis siihen, että itse menisit naimisiin :) Ja jos voisit kuvitella joku kaunis päivä meneväsi, haluaisitko isot vai pienet häät, ulkomailla vai Suomessa? Kirkossa vai jossain muualla? :) Näihinhän on tietysti vaikea vastata jos vastauksesi jo ekaan kysymykseen mielipiteestäsi avioliitosta, on ei :)

  Tässä nämä :)

 10. Nimetön sanoo:

  Onko suurin osa ystävistäsi myös varakkaita vai löytyykö joukosta myös ”taviksia”? Oletko menettänyt varakkuuden vuoksi (=kateus) ystäviä?
  Mihin rakastuit miehessäsi ja oletteko samanlaisia vai ”riittävän erilaisia”?
  Mikä on ihanin kaikista lämpimistä lomakohteista, jossa olet vieraillut?
  Minkälaisia kauneushoitoja otat ja kuinka usein?
  Miten vaatekaappisi (tai vaatehuoneesi) on järjestetty? Tästä olisi kiva saada vaikka erillinen postaus…

  Ihanaa loppuvuotta! :)

 11. Nimetön sanoo:

  Tuli vielä yksi kysymys mieleen… Elämäsi vaikuttaa melko täydelliseltä – toki tiedän, että kaikilla on omat murheensa – mutta sinulla on onnellinen parisuhde, ihana lapsi, kauneutta, kuntoa, matkoja, juhlia, ystäviä, varallisuutta jne. Eli juuri niitä asioita, joista useimmat haaveilevat. Kysymykseni kuuluukin, mistä sinä haaveilet ja unelmoit? Onko vielä jotain suuria (tai pieniä) tavoitteita, jotka haluaisit saavuttaa?

 12. Emilia sanoo:

  Moikka! Mitä blogeja itse seuraat säännöllisesti? Onko sinulla ketään julkisuuden henkilöä, jonka tyyliä, pukeutumista ja asennetta/luonnetta ja kauneutta ihailet? Onko mitään asioita mitä kadut? Olitko nuoruudessasi se ns. suosittu tyttö koulussa? Jos saisit tavata jonkun ihmisen, ihan kenet tahansa, koko maailman historiassa, kenet tapaisit ja mitä kysyisit häneltä? Miten suhtaudut jos ventovieraat ihmiset blogisi lukijat, tulevat juttelemaan kanssasi? Onko se sinulle ok? Onko sinulla tatuointeja? Voisitko kuvitella ottavasi jos ei ole?
  Oikein Ihanaa Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

Leave a reply

Your email address will not be published.