Onko uudenvuodenlupauksesi tupakoinnin lopettaminen? Lue tämä!

torstai joulukuu 28 2017 3 comments

 

Uusi vuosi on täydellinen aika aloittaa terveempi elämä. Tottakai sen voi tehdä joka ikinen päivä, mutta etenkin nyt on paras mahdollinen aika uudelle alulle. Vuosi 2018 voi olla juuri sinun hyvinvointisi vuosi. Se aika, jolloin teit pitkään haaveilemasi elämänmuutoksen ja aloit panostaa omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi enemmän kuin koskaan aiemmin. Tammikuu tulee olemaan blogissani hyvinvointipostauksia täynnä, mutta aloitetaan elämänmuutosjutut jo nyt. Kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman kanssa saan kirjoittaa teille todella hyvästä tuotteesta terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Nimittäin Smooff-filttereistä, jotka ovat loistava keksintö sinulle, jolle tupakoinnin lopettaminen on ajankohtaista juuri nyt.

Olen kirjoitellutkin toisinaan pienestä pahasta tavastani, nimittäin ns. bilepolttamisesta. Ulos lähtiessäni sytytän usein sen mentholsavukkeen viinilasin kaveriksi – ja kadun sitä aina seuraavana päivänä. Poltan todella harvoin enkä ikinä arkisin kotona ollessaani, mutta aina kun poltan, saan siitä todella pahan olon. Olen halunnut luopua tavasta jo pitkään, mutta tupakoivat ihmiset ympärilläni saavat minutkin lähtemään sinne pihalle, jos istumme vaikka porukalla iltaa viinilasien kera, en kyllä ikinä jää yksin sisälle. Kuitenkaan kukaan tupakoivista läheisistäni ei ole varsinaisen ylpeä polttamisestaan ja haluaisi lopettaa. Se on kuitenkin vaikeaa, varsinkin jos ei halua turvautua lääkkeisiin tai nikotiinikorvaustuotteisiin. Sabora Pharman Smooff on siis täydellinen apu heidän kaltaisilleen lopettajille. Miten se sitten toimii?

Smooff-pakkaus sisältää 4 erilaista tupakoinnin lopettamisfiltteriä, joilla on eritasoinen nikotiinin ja savun suodatusaste. Alussa filtteri suodattaa vähemmän, lopussa enemmän. ”Kuuri” kestää 4 viikkoa. Filtteri kiinnitetään poltettavaan savukkeeseen ja poistetaan kun savuke on poltettu. Samaa filtteriä käytetään seitsemän päivän ajan. Smooff-filtteri siis laimentaa savua ja nikotiinia savukkeesta ilmalla ja kerää savua ja nikotiinia savukkeesta filtterin sisään. Jokainen filtteri on hieman eri värinen, joten tunnistat ne helposti. Ensimmäinen filtteri päästää tupakasta 78% nikotiinia läpi ja viimeinen vain 14%. Tupakoinnin lopettaminen ja nikotiinista vieroittautuminen onnistuu siis asteittain, vaikka polttaisit saman verran savukkeita kuin ennen Smooffia. Todennäköisesti et enää loppuvaiheessa edes kaipaa tupakkaa niin usein, sillä elimistösi on tottunut pienempään nikotiinimäärään.

Yhdelläkään tupakoitsijalla ei mielestäni ole yhtään hyvää syytä olla kokeilematta Smooffia. Maailman helpoin tapa vähentää tupakointia ja parhaimmillaan päästä siitä kokonaan eroon. Tupakointi on syypää suureen osaan syövistä ja muista vakavista sairauksista. Siitä ei ole mitään hyötyä kenellekään. Valitettavasti tahdonvoima ei aina riitä lopettamiseen, joten siksi tarvitaan mahdollisimman paljon helppoja keinoja päästä eroon tupakasta.

Tiedän, että moni entinen tupakoitsija on lopettanut juuri Lapissa. Täällä raittiin ilman ja talviurheilulajien ympäröimänä on helppo motivoitua ja jättää aski hyllyyn. Vaikka sitten uudenvuodenlupauksena. Meillä on ollut täällä Smooff testissä ja päivittäin tupakoiva mies kertoikin, ettei edes huomaa filtterin vaikutusta, vaikka se poistaa niin paljon myrkkyjä tupakasta. Eli superhelppo alku ainakin. Lopettamiseen kannustaa myös filtteriin jäävä savu ja nikotiinikertymä. Aika ällöttävää, että ilman Smooffia se olisi keuhkoissa ja hengitysteissä.. Smooff-tuotteet löydät hyvinvarustelluista apteekeista ja askelterapia.fi verkkokaupasta.

Sabora Pharma on tehnyt myös hauskan hyvinvointitestin, jonka löydät täältä. Käy testaamassa oma hyvinvointisi ja tee tarvittavat muutokset NYT. Testin tehneiden kesken arvotaan myös lahjakortti.  Tupakoinnin lopettaminen on mahdollista ihan jokaiselle, toivon vilpittömästi että löydät oman motivaatiosi. Sitä tarvitaan, mutta joka ikinen meistä pääsee varmasti tupakasta eroon, jos oikein haluaa. Tsemppiä terveellisempiin elämäntapoihin!

Yhteistyössä:

Sabora Pharma


3 Responses to “Onko uudenvuodenlupauksesi tupakoinnin lopettaminen? Lue tämä!”

 1. 30andFab sanoo:

  Hassua että joku joka kritisoi kovin sanoin lihavuutta, polttaa itse toisinaan tupakkaa. Liikasyöminen on samanlainen riippumuus kuin tupakka tai mikä vaan, ja siitä on yhtä vaikea päästä eroon.

  • mirvaannamarian sanoo:

   Mun tupakointi on niin, niin vähäistä etten näe tuossa mitään tekopyhää :) Todella harva ylipainoinen on oikeasti sairas, ymmärrän kyllä pointtisi hyvin liikasyömisestä, joka tosiaan on sairaus ja riippuvuus siinä missä esim nikotiiniriippuvuus.

   Tupakointi ja ylipaino ovat todella haitallisia terveydelle ja niistä tulisi kaikkien päästä eroon.

 2. Nelli sanoo:

  Allen Carr – Easy Way to Stop Smoking methodiin kannattaa tutustua jokaisen joka haluaa tupakasta eroon. Tupakan poltto on nikotiiniriippuvuus ja siitä ei pääse eroon korvaamalla tupakkaa muilla nikotiini tuotteilla. Eihän huume riippuvaisellekaan anneta miedompaa huumetta kun haluaa lopettaa ne ns kovemmat huumeet..

  Anyway jokainen jonka tunnen ja on lukenut Mr Carrin kirjan tai katsonut dvd:n tai ollut kurssilla on lopettanut tupakan polton samantien eikä koskaan ole edes tehnyt mieli tupakkaa sen jälkeen kun on polttanut sen viimeisen tupakan. Itse luin kirjan enkä ole polttanut sen jälkeen ja ennen meni melkein aski päivässä. Ainoa oikeasti helppo tapa lopettaa tupakointi.

Leave a reply

Your email address will not be published.