Kotiinpaluu

maanantai tammikuu 08 2018 Comment

Kotona. Aika hullua, että lähes kolme viikkoa sitten pakkasin laukkuja joulukuusenvalossa juuri tähän aikaan illasta ja nyt istun tässä eikä joulusta saati kuusesta ole tietoakaan. Pöydillä komeilevat vain juuri ostetut leikkokukat kevään väreissä. Aika hullua, että tänään aurinko nousi kokonaan näkyviin (lappilaisetkin ihastelivat, että nyt se on kevät – tietty juuri sinä päivänä kun on se kotiinpaluu) ja fiilistelin sitä valtavien hankien keskellä rinteessä. Ja nyt täällä ei ole senttiäkään lunta. Aurinkoa sentään kuulemma tänään vähän näkyi. Ja aika hullua, että myöhäisen lounaan jälkeen kiirehdin lentokentälle ja tunnin kuluttua koneeseen istumisesta olin taas Helsingissä. Kotona.

No, mahtuihan tuohon väliin helv…llinen pakkausurakka, samojen tavaroiden purkamisurakka, -17 pakkasastetta,  kotimatkalla Lönkan Lidliin kaaressa oksentava lapsi, joulun pois korjaaminen ennätysvauhdilla sekä kolmet kadotetut (törkeän hintaiset) silkkikukat. Kotiinpaluu oli siis seikkailu sekin. Ja hei, kuinka siistiä aloittaa huomenna arki ihan puhtaalta pöydältä, puhtaasta kodista. Kuukauden päästä sitten aurinkoon.. Tää vuosi tulee muuten olemaan mahtava, mulla on ihan sellainen olo ♥ Ja mahtavaa viikkoa myös just sulle, voi hyvin!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Leave a reply

Your email address will not be published.