Viikon treenipäiväkirja

tiistai tammikuu 30 2018 Comment

Tammikuun viimeisiä viedään. Oletteko saaneet pidettyä yllä uuden vuoden liikuntainnostuksen? Mä olen tässä kuussa liikkunut oikeastaan yhtä krapulapäivää lukuunottamatta ihan joka ikinen päivä. Olo on ollut aivan ihana ja energinen ja toivon kovasti, että saan pidettyä yllä tätä energiaa myös ensi viikolla häämöttävällä lomallakin. Kun en vain nyt sairastuisi, olo on ollut vähän heikko ja kurkkukipu vaivannut jo viikonlopusta asti. Joskus alkavan flunssan saa kuitenkin karkotettua kevyellä treenillä, sitä mä ajattelin nyt kokeilla.. Rakastan juoksua ja ostin viime viikolla uudet lenkkaritkin, keväisiä katuja odotellessa.. Talvikeleille on tosin nastaversiot ja ajattelin vielä käydä etsimässä jostain toppahameen tänne eteläänkin. Kaipasin sitä hiihtolenkeillä ja tuulisella säällä merenrannassa juostessa se olisi ihan must varuste. Kuulostaako hameessa juokseminen vähän hullulta? Voisin tehdä tästä vaikka oman postauksenkin, sen verran hyvän oivalluksen tein parinkymmenen asteen pakkasella hiihdellessä.. Nykyään tulee käytettyä niin paljon enemmän rahaa liikkumiseen ja hyvinvointiin kuin mihinkään muuhun, prioriteetit ovat mun elämässä todellakin muuttuneet mutta niin on myös liikkuja itsekin. On ihan mahtavaa todeta, etten ole koskaan voinut näin hyvin. Liikunnan iloa ja hyvää oloa kaikille teille tähän viikkoon ♥

Maanantai

Jooga 25 min

Kävely 30 min

Tiistai

Kävely 45 min

Jalkatreeni HIIT 45 min

Keskiviikko

Kävely 40 min

Kotitreeni 50 min, keskivartalo

Kropan rullausta foam rollerilla

Torstai

Kevyt jooga 25 min

Perjantai

HIIT-treeni,yläkroppapainotteinen 40 min

Lauantai

Uinti 30 min

Kävely 30 min

Sunnuntai

Uinti 70 min

Rauhallinen iltakävely lapsen ja koirien kanssa

Kuva: Bettina Lamspringe

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Leave a reply

Your email address will not be published.