Cult Gaia Ark Bag – vihdoin budjettiystävällinen it-laukku!

tiistai helmikuu 06 2018 2 comments

Viime kesänä näin ensimmäisen kerran tämän ihastuttavan bambulaukun, mutta Suomen superhuonon kesän vuoksi en edes ajatellut sitä sen enempää. Laukkua alkoi tulla vastaan loppuvuodesta Instagramin aurinkoisissa lomakuvissa ja aloin selvittää, mikä mahtaa olla kyseessä. Cult Gaia Ark Bag on saavuttanut jo it-bagin statuksen ja olisittepa nähneet ilmeeni, kun löysin sen – ja sen hyvin maltillisen hinnan! Okei, kyseessä on tietenkin melko rajallisen käyttöajan omaava kesälaukku, mutta se on ajaton. Cult Gaia on jenkkimerkki, joten heidän tuotteensa ovat vielä edullisempia siellä, mutta Euroopan hinnat ovat myös hyvinkin budjettiystävälliset. Ark Bagia saa myös akryylisena versiona upeissa eri väreissä, mutta itse ihastuin aivan ehdottomasti tähän bambuversioon, juuri siihen jota olin kuolannut jo pitkään upeissa matkakuvissa. Luultavasti heidän nettikauppansa toimittaa myös Suomeen, mutta hintaan kun lisää verot sekä tullimaksut, on laukku fiksumpi tilata Euroopasta jos Atlantin yli ei ole aikomusta matkustaa lähiaikoina.

Niin ja se hinta, Ark Bagia löytyy ainakin Net-a-Porterista noin 170 eurolla. Bambulaukku on täydellinen pari valkoisille kesämekoille ja konjakinvärisille sandaaleille. Ostin juuri uudet, parin vuoden ajan himoitsemani Hermes’n Oranit, taidan esitellä nekin täällä, kunhan loputon taisteluni Fedexin superhuonon toimituksen kanssa päättyy..  Lisää ajattomia kesäisiä ostoksia on siis tulossa (toivottavasti) pian. Perjantaina niille on onneksi jo käyttöä!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


2 Responses to “Cult Gaia Ark Bag – vihdoin budjettiystävällinen it-laukku!”

  1. Denise sanoo:

    Itse tilasin niitten nettisivulta ja hinnaksi tuli posteineen alle 150€, tullimaksua ei tarvinnut maksaa ja lähetti toi sen kotiovelle asti :) oon ihan rakastunu tähän laukkuun! ❤️

    • mirvaannamarian sanoo:

      Oho, no ei ollut paha! Ihme, ettei mennyt tulliin jos tuli jenkeistä? Mulla menee aina kaikki vaikka oliskin toimitus kotiovelle :D Kohta on kesä ja meidän laukuille on toivottavasti paaaaaljon käyttöä <3

Leave a reply

Your email address will not be published.