Terkkuja Karibialta!

perjantai helmikuu 09 2018 7 comments

 

Ai vitsi, en edes muistanut miltä aurinko ja meri-ilma tuoksuu.. Me maataan seuraavat pari viikkoa palmun alla Karibialla. Jos joku teistä on käynyt Dominikaanisessa Tasavallassa, kirjoitelkaa ihmeessä mulle vinkkejä mitä täällä kannattaisi tehdä. Ensikosketukseni tähän maahan on ollut yöllisen lennon jälkeen lähinnä hotelliin tutustumista. Lento meni super nopeasti nukkuessa, aikaeroonkin sopeuduin jo paljon paremmin kuin viimeksi Miamiin mennessä. Ihme, tällaiselta jetlag-herkkikseltä.

On ihanaa olla lomalla paikassa, jossa ei tarvitse niinkään miettiä mitä pukee päälle ja voi vetää huoletta sandaaleissa ilman meikkiä aamusta iltaan. Pakkasin niin vähän meikkejä mukaan, että hämmästelin sitä itsekin. Ne viimeisetkin meikit UNOHDIN KOTIIN. Ylläri, ylläri, tällä kertaa jäi siis meikkipussi. Yleensähän unohdan aina jotain, milloin passin, milloin matkalaukun (kyllä, luit oikein). Kunnon rusketus olisi siis oikein tervetullut. Tämä ensimmäinen päivä on tarkoitus vain hengailla tässä resortissa, nauttia auringonsäteistä ja rentoutua yölennon jälkeen. Ei sitä tajunnutkaan, miten paljon on kaivannut tätä valoa ja lämpöä. Turkoosi vesi, valkoinen hiekka ja överi uima-allasalue, yes please. Hotelli vaikuttaa ainakin ensisilmäykseltä ihan nappivalinnalta ensimmäiselle viikolle. Vaihdetaan paikkaa ekan viikon jälkeen ja lähdetään ystäväperheen kanssa Samanaan. Oon taistellut huonosti toimivan wifin kanssa – puhelimella se toimii hyvin, mutta macbookilla ei. Kuvien lataaminen on siis hieman haastavaa, joten puhelinkuvia tulee varmaan laitettua tänne blogiin nyt jonkun aikaa, poikkeuksellisesti.

Indeed.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


7 Responses to “Terkkuja Karibialta!”

 1. maiju kanniainen sanoo:

  Nauttikaa lomasta:) Varmasti aivan ihana paikka<3

 2. Pee sanoo:

  Ihania kuvia ja hyvännäköinen tukka! :) Nautinnollista ja stressivapaata lomaa!

 3. Pihla sanoo:

  Ihania kuvia! <3 Ihanaa lomaa!

 4. Anonyymi sanoo:

  Mistä sun i h a n a t bikinit on? <3

  • mirvaannamarian sanoo:

   Halla x Hallalta, kotimaiset ja kierrätysmateriaalista valmistetut! :)

 5. ElinaM sanoo:

  Iiihanan näköinen paikka <3

Leave a reply

Your email address will not be published.