Ripsipidennykset pois – miten kasvattaa omia ripsiä?

keskiviikko helmikuu 28 2018 4 comments

Olen käyttänyt ripsipidennyksiä nyt putkeen melkein neljä vuotta. Ne ovat niin iso osa minua ja kauneudenhoitoani, etten todellakaan tiedä miten olen pystynyt niistä luopumaan. Luottoripsientekijäni on ollut hyvin kiireinen, joten muutaman kerran huoltoväli on venynyt tavallista pidemmäksi ja omat ripset ovat alkaneet näkyä enemmän volyymiripsieni alta. Aloin pikkuhiljaa sulatella ajatusta, että mitä jos ottaisin ripsipidennykset pois ja kasvattelisin hetken aikaa omia ripsiäni. Muistan kun edellisillä kerroilla ripsipidennyksistä luopuessani omat ripset ovat olleet suorastaan järkyttävät nysät. Alaripset ovat pidempiä kuin yläripset ja kasvaminen vie aikaa. Kauniiden, paksujen ja kaarevien ripsipidennysten jälkeen omat tikkusuorat tynkäripset eivät näytä miltään ja tuntuukin, että on parempi olla kokonaan ilman ripsiväriä kuin korostaa niitä lyhyitä karvanpätkiä lainkaan. Kun viime kerralla otin ripsipidennykset pois tauon ajaksi, ostin Ruotsista ripsiseerumin joka kasvatti ripseni parissa kuukaudessa aivan älyttömiin mittoihin. En muista mikä seerumi se oli, mutta muistan, että se sisälsi juuri niitä haitallisia aineita, kuten prostaglandiineja. Silloin olin vielä tietämätön, mutta nyt onneksi sen verran valveutunut kuluttaja, etten laittaisi silmiini kyseistä ainetta enää ikinä. Koska olen siirtynyt lähes täysin luonnonkosmetiikkaan, aloin etsiä tietoa luonnollisista ripsiseerumeista. Vastaan tuli Plume ripsiseerumi, jonka sain Naturellesta testiin.

Olen käyttänyt tätä nyt kolmen viikon ajan ja ripset ovat kasvaneet jo nyt (!!) Otin pari viikkoa sitten ennen-kuvan ripsistäni kun viimeisetkin pidennysripset olivat kasvaneet pois, ja ajattelin tehdä noin parin kuukauden kuluttua ennen-jälkeen postauksen siitä, mitä Plume ripsiseerumi on saanut ripsissäni aikaan. Seerumi vaatii säännöllistä käyttöä, mutta olen kuullut niin lupaavista tuloksista, että orjallisesti levitän sitä ripsiini joka ilta. Plume on siis täysin luonnollinen, myrkytön ja muoviton ripsiseerumi, jota voi käyttää myös kulmakarvoihin. Sen vaikutus perustuu kasviöljyihin, jotka ravitsevat ripsien juuria, kosteuttavat ja pidentävät ripsien kasvuvaihetta, jolloin ripsi kasvaa pidemmäksi ennen kuin se irtoaa. Tuloksien sanotaan alkavan näkyä noin kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta. Ripsiseerumia voi käyttää 6-8 viikon kuureina, mutta toiset käyttävät sitä jopa ihan jatkuvasti, sillä luonnollisena tuotteena siitä ei ole mitään haittaakaan. Odotan kyllä innolla tuloksia ja kerron (sekä kuvaan) niitä sitten tännekin. Plume ripsiseerumi on ostettavissa ainakin Naturellen liikkeestä Helsingistä sekä tilattavissa heidän verkkokaupastaan. Jos et ole kuullut Naturellesta, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Luonnonkosmetiikan luksuskauppa tarjoaa laadukkaita ja tehokkaita vaihtoehtoja synteettiselle kosmetiikalle.

Elämä ilman ripsipidennyksiä on ollut yllättävän helppoa. Onneksi alun shokkivaihe tynkäripsineen meni lomalla, jossa ei tarvinnut näyttää yhtään miltään ja aurinkolasit olivat päässä jatkuvasti. En tiedä, tulenko vielä palaamaan ripsipidennyksiin, luultavasti – vaikka niiden liima myrkkyjä vielä sisältääkin. Toisaalta, jos ripsiseerumin käytöllä on huikeita tuloksia, ehkä ei enää tarvitse? Muutenkin arvostan luonnollisuutta nykyään niin paljon enemmän kuin ennen ja haluan välttää kemikaaleja mahdollisimman paljon. Ajatus siitä, että olen sivellyt niitä silmiini synteettisen myrkkyripsiseerumin muodossa, ällöttää ihan. Jos teillä on hyviä vinkkejä ripsien kasvatuksesta tai kenties ajatuksia ripsipidennyksistä tai vaikka vinkkejä ripsiseerumeista, jatketaan keskustelua kommenttiboksissa! Ripset, kulmat ja kuulas iho ovat ainakin itselleni tärkeimmät asiat kauneudenhoidossa ja haluan pitää niistä oikein hyvää huolta, mahdollisimman luonnollisesti ♥

PS. Pidätkö blogistani? Voit äänestää sitä ehdolle Inspiration Blog Awardseissa tästä linkistä – lämmin kiitos jo etukäteen ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


4 Responses to “Ripsipidennykset pois – miten kasvattaa omia ripsiä?”

 1. MS sanoo:

  Itsellä oli pidennykset kolme vuotta, mutta pidin parin kk tauon aina vuoden välein, eivätkä omat ripseni kärsineet pidennyksistä. Viime syksynä aloin pikkuhiljaa miettimään, pystyisinkö luopumaan kokonaan pidennyksistä ja nyt minulla on enää muutama pidennys ripsissäni kiinni. Aloin viikonloppuna levittämään joka ilta risiiniöljyä ripsiin ripsiharjalla. Olen aiemmin tuuheuttanut kulmakarvojani risiiniöljyllä ja tulosta on tullut. Itsellä tosiaan ajatuksena siis kasvattaa omista ripsistä tuuheammat,(toivotaan että onnistuu:D) enkä aio enää pidennyksiä ottaa. Käytän itsekin ainoastaan luonnonkosmetiikkaa :)

  • mirvaannamarian sanoo:

   Tauko olisikin paikallaan, mä kasvatin myös pidennykset nyt pois niin omat tuntuivat kärsineen vähän vähemmän kuin niillä kerroilla, jolloin olen poistanut pidennykset. Risiiniöljyä moni on kehunut, tuo ripsiseerumikin sisältää sitä :) Mä en vaan voi oikein harjata ripsiin mitään öljyä, koska kirvelee mun silmiä niin paljon. Seerumia tulee niin vähän ettei se onneksi pääse silmiin asti..

   Tsemppiä kasvatusprojektiin, itselläkin olisi tavoitteena kyllä täysin luonnolliset ripset, mutta saa nyt nähdä.. :)

 2. Hanne sanoo:

  Oon testannut ripsiseerumeista Revitalashia ja suosittelen! Tietääkseni myydyin ripsiseerumi. :) https://www.kampaamotuotteet.fi/revitalash

  • mirvaannamarian sanoo:

   Mäkin käytin sitä aiemmin ja olihan se tehokas, en vaan halua enää laittaa silmiini niin voimakasta ”myrkkyä” joka sisältää mm. prostaglandiinijohdannaisia joten siksi luonnollisempi vaihtoehto Plume oli tosi tervetullut tuttavuus kosmetiikkakaappiin :)

Leave a reply

Your email address will not be published.