Se ihan oikea Mirva

tiistai maaliskuu 06 2018 2 comments

Kuvailin tuossa yhtenä päivänä erästä juttua ja nappasin ihan ohimennen tämän kuvan peilistä. Katsoin sitä kamerasta ja joku mua huvitti siinä. Se oli niin tyypillistä mua, että sain idean kirjoittaa muutaman rivin tekstiä ihan vain itsestäni. Aina toisinaan sitä törmää jos jonkinlaisiin ”faktoihin” minusta, jotka ovat peräisin aivan perättömistä lähteistä. Tässä kuitenkin muutama ”paljastus” ihan siitä oikeasta Mirvasta, kaikkien näiden blogitekstien takana.

..Pyrin elämään oikeasti todella hyvin, liikkumaan paljon ja syömään juuri niin kuin kirjoitankin. En ole kuitenkaan kaikessa aivan 100% ehdoton, vaan saatan oikeasti syödä joskus jauhelihaa tai vaikka kinkkua riisipiirakan päällä – jos on ihan kauhea nälkä! Dominikaanisessa vetelin myös harva se päivä pasta carbonaraa, sillä pelkäsin niin paljon ruokamyrkytystä äyriäisistä tai kaloista, jonka ystävämme lopulta sai, minä en. Kun pohjalla on säännöllisyys, silloin voi lipsua. Muuten ei. Mun ei oikeastaan koskaan tee mieli mitään epäterveellistä ruokaa tai herkkuja, syön niitä lähinnä ”olosuhteiden pakosta”. Ja tosiaan, olen entinen sokeririippuvainen, pihvin ystävä ja maitotuotteiden suurkuluttaja.

..Mielialani on ihan todella ailahteleva. Saatan olla hetkessä ihan onneni kukkuloilla ja superhyvällä fiiliksellä, mutta jonkin ajan kuluttua saatan olla taas hyvinkin syvissä vesissä. Mielialaani vaikuttavat ihan pienet asiat ja jokainen tunne on hyvinkin hetkellinen. Perusluonteeltani olen kuitenkin hyvin iloinen ja optimistinen, mutta reagoin herkästi ympärilläni oleviin negatiivisiin asioihin ja ihmisiin.

..Olen saanut jo lapsena pakkomielteen rahan säästämiseen. En todellakaan ole mikään pihi ja harkitse jokaista ostostani, mutta minulla on oltava aina joku x-määrä rahaa säästötilillä, jotta oloni on turvallinen ja tasapainoinen. Jokaikisestä palkasta laitan aina ensimmäisenä ison siivun säästöön. Olen säästänyt rahaa aina, elämäntilanteesta riippuen enemmän tai vähemmän.

..Tämä kuva kuvaa minua varmasti paremmin kuin yksikään muu kuva itsestäni. En viihdy kasvokuvissa, pidän nykyään ihan valtavasti valokuvaamisesta, mutta samoin myös kirjoittamisesta. Töissä haluan kirjoittaa mahdollisimman paljon käsin. Olen myös täysin riippuvainen paperikalenteristani, yrittäkääpäs saada minut siirtymään sähköiseen kalenteriin, no way. Kuvassa näkyy myös lempivaatteeni. Iso (ja v-aukkoinen) kashmirneule sekä mustat treenitrikoot. Tukka auki, rusketus ja mahdollisimman vähän meikkiä – suosikkityylini.

..Olen to-del-la pöpökammoinen. Sairaanhoitajaksi opiskellessani pöpökammoisuuteni vain kasvoi. En ikinä voi istua yleisessä vessassa pöntölle vuoraamatta käytännössä koko vessaa paperilla ja pesen ja desinfioin käsiä sekä kaikkia lähelläni olevia pintoja hyvin usein.

..Olen vähän taikauskoinen. Saatan karkottaa huonoa energiaa polttamalla salviaa ja syljen aina kolme kertaa vasemman olkani yli jos musta kissa kävelee tien yli. Punainen lompakko tuo onnea raha-asioissa, mutta luvun 13 epäonneen en kuitenkaan usko.

..Olen ulkoiluihminen ihan henkeen ja vereen ja ulos on päästävä, oli keli mikä keli. Kaatosade on oikeastaan ainut, joka estää ulkona liikkumiseni kokonaan. Muuten puen lapsen ja itseni säälle kuin säälle ja ulkoilemme päivittäin. Sisällä tulee hulluksi, en voisi kuvitellakaan päivää, etten poistuisi kodistani ulos. Silloin saan olla kyllä todella kipeä!

..Mulla on ihan erilainen miesmaku, mitä muut ihmiset olettavat. Monet ovat kuvitelleet minun kiinnostuvan nuorista ja lihaksikkaista pukumiehistä – ehei.

..Sain jo viime kesänä päähänpinttymän, että mun on pakko saada ensi kesäksi SUP-lauta. En tiedä lajista yhtään mitään, enkä ole ikinä ollut edes laudan päällä, joten kaikki vinkit kyseisestä lajista ja välineistä ovat hyvin tervetulleita.

..Mulla on ihan sairas huumorintaju. Ylipäätään vitsailen todella paljon ja heittelen milloin mitäkin läppää. Olen myös todella sarkastinen, minkä monet ymmärtävät usein väärin.

..Syön varmaan enemmän banaaneja kuin yksikään apina. Paras välipala ja smoothieaines ikinä!

..Olen introvertti, joka on hyvä sosiaalisissa tilanteissa. Mieluiten olisin kuitenkin aina itsekseni enkä tutustu mielelläni uusiin ihmisiin. Mulla ei oo sitäpaitsi aikaa hankkia uusia ystäviä, kun en ehdi nähdä vanhojakaan.

..Mulla on krooninen halipula. Voisin viettää kaikki päivät kainalossa ja halailla unissanikin. Ihminen tarvitsee läheisyyttä ja kosketusta, olen siitä aivan elävä esimerkki.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


2 Responses to “Se ihan oikea Mirva”

  1. Annika / pellavaa&pastellia sanoo:

    Tämä oli kiva postaus lukea=) Samoja ja eri juttuja löysin itsestäni näitä kohtia lukiessa :) Minäkin olen introvertti ja rakastan banaaneja. Elän haleista ja rutistuksista. Mutta missä olen erilainen: en tykkää ulkoilla talvella enkä ole hyvä säästämään rahaa. Samaa meissä on myös mielialan ailahtelevuus :D

    • mirvaannamarian sanoo:

      Aika hauska että säkin löysit yhteneväisyyksiä, koska oon miettinyt usein sun blogia lukiessani että meissä on sun kanssa paljon samaa :D

Leave a reply

Your email address will not be published.