Taas lennolle! Mitä pakkaan käsimatkatavaroihin?

Mulla on taas huomenna edessä lento, joten inhokkihommani pakkaaminen on jälleen ajankohtaista. Koska kyseessä on kuitenkin vain muutaman päivän sporttireissu Lappiin, matkalaukkuun päätyy oikeastaan vain kerrastoja, verkkarit ja lasketteluasu, loput ovatkin mökillä jo valmiina. Koska lennän paljon, musta on tullut ihan mestaripakkaaja. Nykyään on niin helppoa heittää aina samat jutut mukaan, kun ennen kirjoittelin pitkiä listoja, mitä pakkaan lentolaukkuun, mitä ruumaan, millaisen laukun otan mukaan ja niin edelleen.. Mulla oli aiemmin aina LV:n Neverfull tai Keepall lentolaukkuna, mutta yksinkertaisesti kyllästyin kantamaan sitä valtavan painavaa kassia olalla, joten siirryin trolley-malliin. Pitkillä lennoilla mulla on sen lisänä vielä toinen käsimatkatavaralaukku, yleensä juuri tuollainen iso, kevyt ja avoin. Trolleyn huono puoli on tosiaan se, ettei sitä voi oikein availla lyhyillä lennoilla koneessa, joten pakkaan aina ne akuutit jutut omaan pieneen käsilaukkuuni, joka on yleensä joku crossbody-malli. Mutta siitä nyt varsinaiseen postausaiheeseen, eli mitä mukaan käsimatkatavaroihin?

Pienestä laukustani löytyy aina läpinäkyvä pussi nesteille. Paljon matkustavana en käytä minigrip-pusseja, vaan minulla on läpinäkyvä ”meikkipussi”, johon mahtuu aina samat jutut. Se on kylpyhuoneessani valmiiksi pakattuna, joten ei tarvitse oikeastaan tsekata kuin että lääkkeiden ja kosmetiikan päiväykset ovat kunnossa. Pussukasta löytyvät siis aina käsidesi, silmätipat, huulirasva, kosteusvoide kasvoille ja kosteusvoide vartalolle, lapsen särkylääke ja korvatipat, huulikiilto sekä peiteväri. Ilman wipeseja en lähde mihinkään, yleensä kannan isoja babywipeseja mukana, mutta viime reissulta laukkuun jäi L’Occitanen raikkaat sitrustuoksuiset puhdistusliinat. Pitkillä lennoilla on mukanani myös putsari ja kasvovesi, sillä inhoan sitä oloa kun tekee mieli pestä naama, mutta siihen ei ole mahdollisuutta kuin pelkällä vedellä. Kosmetiikan lisäksi pakkaan mukaan aina aurinkolasit (näitä tarvitsee myös Lapissa), kirjan ja lehden, unimaskin sekä oikeastaan kaiken elektroniikan, jota käytän matkan aikana. Eli läppäri, puhelin, kamera ja objektiivit sekä näiden kaikkien laturit.

Eli aika perusjuttuja kulkee mukana, pakkaaminen on onneksi supernopeaa kun nämä ovat aina valmiina. Vaikka olemmekin Lapissa vain neljä päivää, fiilistelen silti ihan hulluna keväisiä hiihtokelejä. Ig storyn puolella tulee taas kuvailtua paljon meidän reissuarkea, joten ota seurantaan @mirvannamaria – mä pakkaan nyt loput kamat, sillä aamulla täytyy olla jo kuudelta kentällä, yök mikä aika, mutta onpahan koko päivä aikaa olla perillä ja nauttia Lapista. Säntään kyllä suoraan ladulle! Ei olisi Mirva pari-kolme vuotta sitten uskonut, että hiihto voisi viedä näin mennessään..

*Whamisan kosmetiikat saatu testiin, löydät ne osoitteesta biodelly.fi

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


3 Comments
 • Tanja
  Posted at 11:53h, 10 maaliskuun Vastaa

  Olis tosi kiva kuulla sun kokemuksia koirien kanssa lentämisestä

  • mirvaannamarian
   Posted at 17:06h, 11 maaliskuun Vastaa

   Hei mä kirjoitan tästä postauksen heti tänään, huomenna tai tiistaina tulee ulos! :)

 • Pihla
  Posted at 15:03h, 10 maaliskuun Vastaa

  Ikuinen ongelma tuo pakkaaminen. :-)
  Mutta ihanaa matkaa.

Post A Comment