Täytän tänään 29 vuotta..

lauantai maaliskuu 17 2018 5 comments

29 vuotta sitten synnyin räntäsateen keskelle. Synkän maaliskuun aikaisena aamuna, pari viikkoa myöhässä. Sää ja olosuhteet olivat ihan pikkuisen erilaiset kuin näissä kuvissa. Niitä on tässä nyt melkein kymmenen samanlaista, mutta en osannut valita yhtä tai kahta joten laitoin ne kaikki. Aurinkoisia, kepeitä ja lämpimiä, kuten tämän päivän päivänsankarikin. Jos itseään nyt sopii noin kuvailla?

Taisin joskus mainitakin siitä, kuinka nuorena halusin olla aina kakskytkahdeksan, koska pidin sitä jotenkin ihan täydellisen sopivana ikänä. Ei enää ihan pikkutyttö, mutta silti vielä nuori ja nätti. No, se kakskytkahdeksan oli ihan kiva ikä. Viimeinen vuosi on ollut kuitenkin aika käänteentekevä. Joka vuodenvaihteessa ja synttäripäivänä sitä lässyttää sitä samaa, kuinka on vuoden aikana kasvanut ihmisenä ja muuta diibadaabaa.. 28-vuotiaana musta tuli urheiluhullu, entistä parempi äiti ja paljon viisaampi ja vastuullisemmin ajatteleva ihminen. En ole koskaan potenut minkäänlaista ikäkriisiä, enkä pode sitä nytkään. Elämääni on mahtunut niin paljon, varmasti enemmän kuin osalla tällä hetkellä eläkettä nauttivista ihmisistä. Tekisin monta asiaa toisin, jos tilanteeseen olisi mahdollista vaikuttaa, mutta koska ei ole, joudun vain todeta oppineeni matkan varrella paljon. Ei se kakskasi nyt ollut mitenkään niin ihmeellinen ikä, ehkä kaksysi on nyt sitten sitä elämäni parasta aikaa.

Suunnitelmani synttäriviikonlopulleni muuttuivat moneen kertaan, ylläri ylläri. Kun päätin kuitenkin jäädä vain Helsinkiin, halusin että tämä päivä on täynnä kaikkea minulle mielekästä tekemistä. Saan treenata, nauttia spahoidoista, viettää aikaa perheeni kanssa, nähdä äidin, syödä hyvin ja nauraa ystävien kanssa. Viime vuonna pidin isot juhlat kotona, tänä vuonna menen ystäväni juhliin, juon vähän liikaa kuplivaa, käyn pitkästä aikaa Helsingin yöelämässä ja nukun pehmeissä hotellilakanoissa.

Aloitin aamun jo seitsemän jälkeen. Joogasin, nyt juon aamukahvia ja kohta ajattelin polttaa kotona salviaa – yrttisavu poistaa huonoa energiaa ja tuo jotain hyvää tilalle.. Hihhulikerhosta aurinkoista lauantaipäivää siis ;)

Lue lisää..

Olisinpa tiennyt tämän 10 vuotta sitten..

PS. Pidätkö blogistani ja tyylistäni kirjoittaa? Olen ehdolla taitavien kollegoideni kanssa Vuoden Tarinankertoja -kategoriassa Inspiration Blog Awardseissa, lämmin kiitos kaikille minua ehdokkaaksi äänestäneille. Varsinainen äänestys on nyt alkanut joten voit antaa äänesi helposti vain yhdellä klikkauksella täältä. Kiitos jo etukäteen ♥


5 Responses to “Täytän tänään 29 vuotta..”

 1. Merli sanoo:

  Paljon Onnea!

 2. Pihla sanoo:

  Onnea ja hyvää syntymäpäivää! :-)
  Juu, huomasin ja kävin antamassa ääneni sinulle ja blogillesi.

 3. Sille sanoo:

  Onnea! 🌹

 4. Paljon onnea!❤️ Aivan upeat kuvat ja kirjoitus! Itsekin olen ehdolla Blog Awardseissa, paljon tsemppiä äänestykseen!

Leave a reply

Your email address will not be published.