Urheiluvaatteet – näitä käytän itse

Energistä viikonloppua ihanat! Halusin vinkata teille yhteistyökumppanini Elloksen urheiluvaatetarjouksesta, joka on voimassa vielä maanantaihin 26.3. asti. Samalla kun tarkastelin valikoimaa, tajusin, että siellä on paljon juuri niitä vaatteita, joita itse käytän urheillessani. Keräsinkin tähän siis juuri niitä kestosuosikkeja, joita käytän itse. Urheiluvaatteet ovat iso osa suoritusta ja tottahan on, että kivat vaatteet myös motivoivat liikkumaan. Nämä vaatteet ja tarvikkeet on ainakin todettu hyviksi, joten voit huoletta tilailla niitä myös itsellesi. Tänään olen käyttänyt näistä jo noita Röhnischin shape-trikoita aamulla salilla, Speedon laseja ja uimapukua uimahallissa sekä Casallin joogamattoa venytellessä treenin jälkeen. Lämmin suositukseni siis seuraavista, kannattaa hyödyntää 25% alennus vaatteista maanantaihin mennessä..

Röhnischin juoksupaita on päälläni lenkeillä niin keväällä kuin talvellakin. Toisinaan se kulkee myös salikassissani, jolloin puen sen hikitreenin jälkeen, ettei kroppa jäähdy liian äkkiä kun venyttelen.  // Röhnischin Shape Tightsit ovat yhdet parhaimmista trikoista, joita olen pitänyt. Ne muokkaavat jaloista vähän ”timmimmät” ja niissä on kevyt kompressio-ominaisuus. Hämmästyt, kun laitat ne jalkaan. Istuvat täydelliset kropalle kuin kropalle. // Under Armourin treeni- ja löhövaatteet ovat pitkäaikaisia lemppareitani. Keltaista toppia olen käyttänyt jo vuosia, samoin pinkkiä hupparia. Näissä pysyy väri eivätkä ne nukkaannu tai muutenkaan kulahda. // Hotjoogassa on oltava iso pyyhe. En tykkää käyttää tavallista pyyhettä, sillä tuntuu jotenkin tyhmältä laittaa se lattialle. Koska minulla on Casallin joogamatto, tämä pyyhe on siihen juuri oikean kokoinen. Niin joogapyyhkeelle kuin Casallin joogamatollekin suuri suositus, olen omistanut nämä varmaan viisi vuotta ja edelleen ovat päivittäisessä käytössä. // Uikkaristani on kyselty toisinaan kun se on vilahtanut Instagramin puolella. Tämä Speedon värikäs uikkari löytyy useammassakin eri kuosissa Ellokselta, se on istuva ja todella laadukas. Se päällä on heti vähän nopeampi altaassa ;) // Omistan neljät uimalasit (kyllä, olen aina muka hukannut ja unohtanut niitä kotiin), mutta ei ole Speedojen voittaneita. Näissä on tarpeeksi isot linssit, jotta näen kunnolla altaassa, eivätkä ripset ota kiinni linssiin. Ei kiristä, purista eikä ahdista. Parhaimmat! // Casallin vaaleanpunainen jumppapallo toimii niin lasten leikeissä kuin vatsalihastreenissä. Ja sopii sisustukseen. // Juoksutakki, jossa on huppu on ehdoton jos juoksee rannalla. Koska asumme aivan merenrannassa, kaikki suosikkijuoksureittini kulkevat aivan rantaviivaa pitkin. Täällä tuulee aina. // Pehmeät joogatrikoot sopivat rauhalliseen aamujoogaan kotona tai raskaammallekin hot-tunnille. Sense of Karman trikoot eivät edes tunnu päällä!

*sis. mainoslinkkejä / Ellos

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


No Comments

Post A Comment