Hiusten vaalennusprojekti etenee..

Kirjoittelin joskus lokakuun lopussa siitä, kuinka päätin alkaa vaalentaa mustia hiuksiani. Sen postauksen löydät täältä. Nyt kun katson tätä kuvaa, en millään uskoisi, että vielä lokakuun lopussa hiukseni olivat mustat. Aivan mieletön muutos, iik! Joku voi miettiä, että kyllähän mustasta saa platinablondin ihan parilla käsittelykerralla. No, ehkä saa, ehkä ei, mutta ainakin itselläni on kaksi syytä, miksi en kokeilisi sitä ikinä. Tai no, ei musta mitään platinablondia ole tulossa vieläkään, ei huolta, haha. Mutta 1. Hiuksen kunto kärsii nopeasta vaalennuksesta ja pahasti. Omassa hiuksessani en huomaa vaalennusta ollenkaan hiusten kunnossa. Kiitos Olaplexin, asteittaisen vaalennuksen sekä laadukkaiden tuotteiden. 2. Välivaihe on ihan hirveä eli juuri se punainen-oranssi-keltainen. Ei hyvä. Moni on kääntynyt takaisin tummaan, kun keltaoranssi hapsottava kuontalo ei olekaan tuntunut omalta. Muutenkin nopea vaalennusprojekti voi tuntua vähän hullulta, varsinkin jos on ollut lähes koko elämänsä mustatukkainen, kuten minä.

Mutta nyt.. Rakastan tätä vaaleampaa tukkaa! Oikeasti niin paljon, että haluan sitä vielä vähän vaaleammaksi. Tyvi on kokoajan ollut tummempi kuin muu tukka, joten se tuo kivasti sitä syvyyttä ja asteittainen vaalennusprojekti ei ole tuntunut miltään identiteettikriisiltä. Samalla olen luopunut ripsipidennyksistä ja tykkään niin kovasti tästä uudesta, pehmeämmästä ja luonnollisemmasta lookista. Minä, joka rakastin superpitkiä ripsiä ja pikimustaa tukkaa. Essin upeita töitä löydät muuten Instagramista @hair.by.essi – suosittelen häntä kyllä ihan koko sydämestäni, supertaitava kampaaja ja aivan ihana persoona ♥ Kaunista viikkoa ihanat!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
,
6 Comments
 • Mikaela
  Posted at 23:10h, 24 huhtikuun Vastaa

  Onpas ihana väri!

  -Mikaela

  • mirvaannamarian
   Posted at 15:16h, 25 huhtikuun Vastaa

   Kiitos ihana! ;) <3

 • Minnea
  Posted at 11:13h, 25 huhtikuun Vastaa

  Näyttää kauniilta! Sinulla on upeat hiukset!
  Minäkin haaveilen taas vaaleammasta, mutta en tiedä kestääkö hiusteni kunto vaalentamista :/

  • mirvaannamarian
   Posted at 15:16h, 25 huhtikuun Vastaa

   Kiitos Minnea <3 Sain onneksi takaisin oman pitkän ja paksun tukan muutaman vuoden kasvattelun jälkeen. Se kärsi todella paljon aikanaan vä Suosittelen kyllä ehdottomasti tota Olaplexiä vaalennuksen kanssa, mun tukan kunto kärsi paljon enemmän esim. 2 viikosta auringossa kuin vaalennuskäsittelystä ja se on tälläkin hetkellä tosi hyvässä kunnossa, vaikka tosiaan lähtökohta oli ihan musta :) Pituudestakaan ei oo tarvinnut tinkiä, vähän vain napsaistu kuivaa latvaa silloin tällöin, että lopputulos pysyisi tasapitkänä.

   Sinne vaan kampaajalle suunnittelemaan vaalennusta ;)

 • Mirja
  Posted at 11:29h, 01 toukokuun Vastaa

  Aivan ihannat hiukset! <3 Itsekkin kävin hisuten vaalennusprojektin läpi, juurikin kampaajalla ja en voi olla tyytyväisempi. Mustat hiukset ei vaan sopinut vaaleisiin piireisiini.

  • mirvaannamarian
   Posted at 14:10h, 03 toukokuun Vastaa

   Kiitos kovasti :) Ehdottomasti kampaajalle, jo pelkän allergiariskin takia en uskalla enää värjätä hiuksia kotona ollenkaan, en edes tyveä.. Mulle toisaalta sopi musta ja se on mun väri ollutkin suurimman osan elämästäni ja mulla on tummat piirteet, mutta nyt kun olen niin usein meikittä ja luopunut ripsipidennyksistä enkä meikkaakaan enää niin vahvasti silloin kun meikkaan, aloin kaivata jotenkin vaaleampaa. Tää on yllättävän ihana ja oman näköinen väri :)

Post A Comment