Viikonloppusuunnitelmat uusiksi, voi v**tu mä sanon.

Mun piti eilen treenata salilla, tänään juosta ja huomenna uida. Mun pitäisi olla tällä hetkellä menossa Antti Tuiskun keikalle, jossa meillä olisi ollut aitiossa kaikki ihanat tarjoilut, hauskaa seuraa ja sanoinko jo, että mulla on siis lapsivapaa viikonloppu? Micael on mökillä ja olisi ollut loistava mahdollisuus täyttää päivät kaikella sellaisella tekemisellä, jota ei muutenkaan voi lapsen kanssa tehdä. No, toisaalta tässä ajoituksessa oli jotain hyvää. Lapsen kanssa on helvetillistä sairastaa.

Eilen töistä tullessa ei tullut mieleenkään lähteä salille. Nukuin ensimmäiset päiväunet moneen vuoteen ja illallakin kaaduin suoraan sänkyyn illallisen jälkeen. Aamulla nousin ylös ja meinasin pyörtyä sekä oksentaa. Käsi ei nouse ylös ollenkaan ja olo on todella vetämätön sekä kuumeinen. Olisin edes oikeasti kipeä, mutta olen kipeä ROKOTTEESTA. Miten turhauttavaa saada itsensä tähän kuntoon vapaaehtoisesti otetusta rokotuksesta, josta ei muille tullut mitään oireita. Kirjoitan teille huomiseksi postauksen siitä, miksi olen tästä jäätävästä olostani huolimatta sitä mieltä, että punkkirokote pitäisi olla pakollinen ihan kaikille merenrannalla asuville, mutta nyt voimani eivät riitä siihen. Harmittaa ihan hirveesti, etten päässyt sinne Antin keikalle, se on varmaan niin huikee, ettei sanat riitä. Huikee on kyllä pettymyskin.

Jotain sentään saatiin aikaan tänään. Raahauduin huiviin ja aurinkolaseihin verhoutuneena keittiöpalaveriin ja tilattiin meidän tuleva keittiö, yayyy! Siitä tule niiiiiin hieno, en malta odottaa että remppa on ohi ja keittiö paikoillaan. Ruokakauppareissulla tein jopa heräteostoksen, maailman söpöimmät kesäkorkkarit ikinä. Oon myynyt niin paljon vaatteita ja asusteita Zadaassa, että annoin itselleni luvan pieneen ylimääräiseen hankintaan. Yritin nauttia auringosta myös hetken aikaa Mattolaiturilla, mutta lähdettiin kyllä samantien kotiin. Hassua, että menetettyjä treenikertoja ei edes kaipaa nyt, kun olo on niin tuskainen, ettei voi ajatellakaan liikuntaa. Nyt kroppa on niin loppu, että pakko mennä nukkumaan hetkeksi, jotta jaksaa tehdä ruokaa. Olisko siellä vertaistukea, miten nopeasti rokotuksen aiheuttama huonovointisuus häviää?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


2 Comments
 • Jenni
  Posted at 18:26h, 05 toukokuun Vastaa

  Voi ei, voimia! Onko tuo se eka rokote? Mulle tuli ihan h*lvetillinen päänsärky siitä ekasta ja se veti kyllä täysin sängyn pohjille. Kesti onneks vain sen rokotteenottoillan ja muistaakseni seuraavana päivänä oli jo suht ok olo. On kuulemma yleistä tuo kova päänsärky rokotteen jälkeen, mutta joillekin hyvin harvoille tullut myös niin rajuja reaktioita ettei lääkäri ole enää seuraavaa ja kolmatta annosta suositellut. Voin lohduttaa sen verran jos kyseessä oli se eka rokote, että mulle ei ainakaan tokasta ja kolmannesta annoksesta tullut sitten enää mitään oireita. Joten suosittelen rokotetta minäkin! :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 20:28h, 05 toukokuun Vastaa

   Joo eka! Mä toivon kans ettei tuu enää niistä tehosteista, periaatteessahan ei kai pitäis tulla kun kropp on muodostanut jo ne vasta-aineet, ja siitähän tää huonovointisuus just johtuu :( Pakko se on ottaa loppuun asti koko rokotussarja mut on tää hurjaa, mulla oli kans eilen kunnon päänsärky, tänään vaan tää karmiva heikotus..

Post A Comment