Pitkästä aikaa, Espanjan kotiin!

tiistai toukokuu 08 2018 Comment

Viime kerrasta on jopa seitsemän kuukautta! Hurjaa, menipä talvi lopulta äkkiä. Vastahan me istuttiin Anna-Kaisan kanssa taksissa matkalla kentälle kesken lokakuun vesisadekauden. Meidän Espanjan kodissa oli vuokralainen koko talvikauden ajan ja vihdoin päästään sinne taas itse. Mä en itse erityisemmin pidä Espanjan talvesta, mutta tää kevät ja syksy on ihan parasta aikaa Aurinkorannikolla. Me käydään nyt ihan vain pikavisiitillä ja tullaan jo alkuviikosta takaisin. Ostettiin Espanjaan uusi auto, joten sen osalta on siellä asioita hoidettavana, samoin pankkijuttuja ja muita kämpän hoitoon liittyviä velvollisuuksia. Oon silti aivan innoissani vaikka sään puolesta olisi nyt ihanaa olla Suomessakin. Tultiin hetki sitten lentokentälle (kuva on jostain viime vuodelta haha, samat vaatteet päällä tälläkin hetkellä) ja vitsi, mä odotan oikein sitä rentoa oleilua vain omassa rauhassa, ilman kiirettä. Se rauhallisuus ja kiireettömys inspiroi kirjoittamaan ja kuvaamaankin ihan eri tavalla. Jokaisen pitäisi päästä aina silloin tällöin pienelle aurinkobreikille duunista kuin duunista. Nyt vähän dinneriä napaan ennen koneeseen menoa, palaillaan huomenna lämmöstä! Pus ja aurinkoa tähän viikkoon ♥

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Leave a reply

Your email address will not be published.