Kietaisumekko – kesän helpoin vaate

keskiviikko toukokuu 16 2018 Comment

Kietaisumekko ei aiemmin ollut lainkaan lempivaatteeni, enkä kyllä nyt yhtään ymmärrä miksei. Viime kesänä ostin ensimmäisen kietaisumekon moneen vuoteen ja ihastuin sen helppouteen ja monikäyttöisyyteen. En ihmettele, miksi Diane von Furstenberg löi läpi ikonisella kietaisumekollaan. Se on joka naisen kaappiin sopiva vaate, joka imartelee kaikenlaisia vartaloita. Se saa näyttämään halutessaan hoikemmalta, sopii täydellisesti raskaana oleville, korostaa decolteeta ja käy niin arkeen kuin juhlaankin. Mä oon vetänyt samassa mekossa niin palaverissa, terassilla, iltamenoissa ja kevätjuhlissa. Kengillä, asusteilla ja hiuksilla saa muutettua ilmettä ja kietaisumekko tuntuu ihanan ilmavalta päällä. Materiaalista riippuen myös loistava hellevaate. Keräsin tähän alle kollaasiin Elloksen valikoimasta mun suosikit, Elloksella on nyt kaikki mekot -30% alennuksessa, joten klikkailehan omasi ostoskoriin. Mä tilaan näitä ainakin pari lisää. Kesä ja kesämekot ovat todellakin nyt täällä. Viileämmillä säillä mekon kaveriksi käy tietysti bleiseri, neule-, tai nahkatakki. Työntäyteisestä päivästä huolimatta aion kyllä fiilistellä tänään vielä ilta-aurinkoa ja lupasin viedä lapsenkin uimaan. Miten onnelliseksi voi sää ihmisen tehdä?!

1. Tämän punaisen kietaisumekon voisin pukea vaikka kaikkiin kesän juhliin. Se näyttäisi upealta muuten ylioppilaslakinkin kanssa, mutta miksei sandaaleilla varustettuna myös kesäisillä kaupunkikierroksillakin.. // 2. Kaunis vaaleansininen kukallinen mekko on kivasti vähän pidempi, mutta avoin decoltee tasapainottaa kokonaisuutta. Tähän konjakinsävyiset sandaletit kaveriksi – ja olkilaukku! Sama mekko löytyy myös mustassa värissä. // 3. Tähän rentoon, leveähelmaiseen mekkoon sopivat tennaritkin. Alkukesän kukkaniittyjen fiilistä.. // 4. Musta kietaisumekko on skarppi valinta niin toimistolle kuin kesäreissuillekin. Tämän monikäyttöisempää vaatetta ei löydykään! // 5. Jotain kotimaistakin mukaan – Nanson vyötärölle solmittava mekko ei ole kietaisumallinen, mutta halusin ottaa sen vastaavana vaihtoehtona esiin. Graafinen printti tuo siihen ilmettä ja vyötärölle solmittava nauha kietaisumekon fiilistä. // 6. Lopuksi vielä oma suosikkini näistä kaikista. Keltaiset kukat mustalla pohjalla toimivat mekossa kuin mekossa. Pitkät hihat lämmittävät kesäiltana, mutta toivotaan että niille ei olisi tänä kesänä kauheasti käyttöä.  // Kaikki Elloksen mekot löydät täältä.

*Sisältää mainoslinkkejä // Ellos

 

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Leave a reply

Your email address will not be published.