Tekemistä kesäisessä Helsingissä ja huikeita tarjouksia+arvonta!

torstai toukokuu 17 2018 33 comments

Onko teillä tiedossa kesäreissuja Helsinkiin tai pähkäiletkö, mitä sitä tekisi omassa kotikaupungissa kesälomalla? Pääsin jatkamaan yhteistyötä Offerillan kanssa, josta olen aiemminkin teille kirjoitellut. Offerillan kautta voi ostaa edullisesti lahjakortteja muun muassa kauneudenhoitopalveluihin, auton huoltoon ja erilaisiin elämyksiin. Koska kesälle kannattaa ihan oikeasti tehdä pieni to do-lista, että ehtisi tehdä näillä keleillä mahdollisimman paljon, tässä muutamia ideoita, joihin voit ostaa lahjakortin n. 50-90% alennuksella Offerillasta. Lisäksi alennuskoodilla mirvaannamarian10 saat vielä 10% alennuksen kaikista diileistä. Tässä mun suosikkeja kesätekemisistä Helsingissä, jos perinteiset nähtävyydet on jo kierretty läpi ja jatkuva terassilla istuskelu kyllästyttää. Postauksen lopusta löydät myös arvonnan, muista käydä osallistumassa!

SUP-lautailu on uimisen lisäksi ehkä parasta kesäurheilua näillä keleillä. Takuuvarma rusketus, hauskaa, kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa ja pienelläkin tuulella jopa yllättävänkin rankkaa. Lauta pysyy pystyssä ja sen päällä voi vaikka joogata. SUP-lautailuun saa lahjakortin Offerillasta 7,50 eurolla, mä ostin jo mulle ja ystävälleni omat! Nyt on niin mahtavat kelit, että tulee varmasti käytettyäkin lahjakortti pian. Noissa Offerillan lahjakorteissa on muuten 2 kuukautta aikaa lunastaa lahjakortti sen ostopäivästä, eli kannattaa napata hyvät tarjoukset heti, ne ehtii kyllä käyttää myöhemmin.

Melonta on ihan hurjan hauskaa sekin. Melonta lähtee Rajasaaresta, joka on ihanan rauhallinen ja tyyni paikka niin suppailuun kuin melomiseenkin. Kaveri mukaan ja kanoottiin! Mua on ainakin naurattanut aina ihan kauheasti, en ole ehkä se paras mahdollinen melontakaveri kun käkätän vain siellä takana.

Pakohuonepeli on loistava tapa viettää yhteistä aikaa ystävien kanssa. Näitä on Helsingissä nyt useampia, joten kerää porukka kasaan, osta diili Offerillasta ja kisailkaa kuka vapautuu nopeammin. Pakohuonepelit ovat nyt hurjassa suosiossa pääkaupunkiseudulla, enkä ihmettele. Superhauska elämys!

Flamingo Spa okei, tämä ei ole Helsingissä, mutta lähellä. Flamingo Span aikuisten puoli on aivan ihana ja rentouttava paikka rauhallisine altaineen ja saunoineen. Sateisen ja tuulisen päivän pelastus. Lapsiperheillekin on Offerillan kautta hyviä diilejä vesipuistopaketeista. Vesi- ja huvipuistot tulevat isommalle perheelle helposti hyvinkin kalliiksi, joten niiden osalta kannattaa ainakin hyödyntää hyviä diilejä.

Tankotanssitunti ryhmille sopii esimerkiksi polttariporukoille! Tällaisia tarjouksia kannattaakin metsästää, niin polttari-, tai vaikka yllärisynttäribudjettiin mahtuu paljon enemmän kivaa tekemistä. Jos tanssiminen ei innosta, Wakeboard-tunti 1-4:lle Hietsussa on myös ihan loistava ohjelmanumero polttareihin tai hauskaa ajanvietettä helteisiin päiviin.

Ratsastus on monelle rakas harrastus lapsuudesta, joka on kuitenkin aikuisiällä unohtunut. Mitä jos kokeilisit vanhaa suosikkilajiasi? Offerillan kautta saa ratsastustunteja ja tutustumisia hevostalleille edullisesti. Jos en olisi niin allerginen hevosille, kokeilisin tätä ehdottomasti itse. Tällä hetkellä Offerillan valikoimassa on ratsastustunteja Kirkkonummella, joten jos kaupunkielämä alkaa kyllästyttää, landelle pääsee nopeasti nuuhkimaan hevosia.

Piknikille nappaat eväät ravintoloiden tarjouksista. Takeaway-sushit porukalle saa useiden kymmenien eurojen alennuksella. Kurkkaa myös tarjoukset pizzoista ja muista ravintolaherkuista. Piknikillä on toisinaan ihanaa keskittyä vain nauttimaan lämmöstä ja ystävien seurasta. Kaiken ei aina tarvitse olla niin itse tehtyä. Tänä kesänä mä aion ainakin mennä sushipiknikille. Olen muuten se, jonka eväät on ensimmäisenä syöty!

Vielä ekstrana täytyy mainita pari ihan huikeeta Offerillan diiliä. Kesällä on (etenkin) kiva ajella kaupungilla puhtaalla autolla. Tähtitornin autopesu Kaivopuistossa tarjoaa Offerillan kautta huolellisen pesun sisältä ja ulkoa kolmellakympillä (!!) ja samaan aikaan voit nautiskella vaikka piknikistä Tähtitorninmäellä tai kävellä merenrantaan jätskille. Samoin loistavan pesutuloksen ja Offerillan hyvän diilin saat myös Lauttasaaren autopesusta. Iso suositus, työnjälki ja asiakaspalvelu ihan priimaa. Ja jos kesäkoti kaipaa siivousta, Offerillan kautta saa myös edullisia kotisiivouksia. Mitä sä ostaisit Offerillan lahjakortilla? Kommentoineiden kesken arvotaan 40 euron lahjakortti Offerillaan. Osallistumisaikaa on viikko tämän postauksen julkaisupäivästä eli 24.5. asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä. Uusia tarjouksia uusilta yrityksiltä tulee Offerillaan jatkuvasti, joten kannattaa tilata uutiskirje tai tsekkailla niitä usein Offerillan sovelluksesta.

Yhteistyössä:

Offerilla &


33 Responses to “Tekemistä kesäisessä Helsingissä ja huikeita tarjouksia+arvonta!”

 1. Sarpa sanoo:

  Lähtisin varmaan juuri ratsastamaan

 2. Kukkanen sanoo:

  Mielettömästi kaikkea mielenkiintoista, mutta varmaan jotain ravintolaruokaa ostaisin Offerillan lahjakortilla :)

 3. Nellis sanoo:

  Hierontaan tai ravintolaan, fiiliksestä riippuen :) Mukana.

 4. Emilia sanoo:

  Ratsastamaan :)

 5. Rose sanoo:

  Joku ruokajuttu tai pakohuonekokemus houkuttelisi!

 6. Soffa sanoo:

  Muutetaan kesällä, joten ostaisin ehkä siivouksen uuteen kotiin :) tai sitten jonkun rentouttavan hieronnan muuton jälkeen! ;)

 7. Lottta sanoo:

  Ostaisin lahjakortin johonkin urheilulliseen tekemiseen, esimerkiksi sup-lautailuun :)

 8. maiju kanniainen sanoo:

  Moikka!

  Tää lahjakortti tulis tytölle ja hänen poikaystävälleen jotka tulevat pääsykokeiden jälkeen hesaan rentoutumaan rankan kevään jälkeen:) Eka oli ylioppilaskirjoitukset ja sit pääsykokeet, reippaita nuoria<3
  Flaminco Spa ois heille aivan huippu rentouttava ja ihana juttu:)

 9. Aino sanoo:

  Johonkin raflaan ostaisin!

 10. Henna Holappa sanoo:

  Syömään koko perhe menee Turkuun.

 11. Airi sanoo:

  Annan lahjaksi tyttärelle kun täyttää 30.

 12. PH sanoo:

  Hierontaan käyttäisin.

 13. Maria sanoo:

  Lahjakortti menisi ravintolaan, pieni hengähdystauko ystävälle jolla kaksi pientä lasta. Saisi syödä kerrankin rauhassa ja aikuisen seurassa.
  Lapset ovat ihania mutta jokainen äiti ansaitsee taukoja.

 14. Tiia sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin ruokapalveluihin, kun tule ma ystävän kanssa festareille :)

 15. Eve sanoo:

  Joku kauneushoito tai ravintola-illallinen olis ihana :)

 16. Essi sanoo:

  Olen juuri muuttamasa Helsinkiin ensi viikolla ja olen hyvin innoissani suuresta tapahtumien ja ravintoloiden kirjosta! Käyttäisin lahjakortin varmaankin ravintolaillaliseen :)

 17. Tupu sanoo:

  Kauneushoitoon lahjakortin luultavasti käyttäisin tai johonkin ravintolaan :)

 18. Niina sanoo:

  Varmasti jotain uutta kokemusta lähtisin hakemaan, suppailua, tankotanssia tms. :)

 19. Elise H. sanoo:

  Löysin sivustolta kätevältä vaikuttavan meikkitelineen, se voisi olla hyvä vaihtoehto :)

 20. Keekis sanoo:

  Oi, olispa ihanaa päästä Flamingoon kylpemään päiväksi, kun tullaan kesäkuun alussa täältä periferiasta (Pohojammaalta) sinne Stadiin. Mukana, tietenkin.

 21. Sara sanoo:

  Suppailua lähtisin kyllä testaamaan viimeinkin! :)

 22. NannaS sanoo:

  Johonkin ihanaan kauneushoitoon :)

 23. Heidi sanoo:

  Nyt kaipaisi hemmottelua! Käyttäisin lahjakortin johonkin kauneushoitoon tai rentouttavaan hierontaan:)

 24. Ruskarouva sanoo:

  Hierontaan käyttäisin :)

 25. Sanna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin varmaan autopesuun tai sitten voisin mennä vaikka miehen kanssa ravintolaan.

 26. Anna sanoo:

  Veisin luultavasti poikaystäväni syömään tai johonkin hauskaan aktiviteettiin :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

 27. Camilla sanoo:

  Käytettäisiin ihan mihin tahansa ja lähdettäisiin liukkaasti, jos arpaonni suosisi! :D
  Juhlan aiheena olisi 15 vuotta yhdessä & neljä yhteistä lasta.. ja aniharvoin todellista yhteistä laatuaikaa! ;)

 28. Katariina sanoo:

  Jokin liikunnallinen juttu tai pakohuone! :)

 29. anna s. sanoo:

  Ostaisin itselleni hierontalahjakortin :)

 30. hilda hissu sanoo:

  Hemmottelisin itseäni kasvohoidolla tai hieronnalla :)

 31. Salli sanoo:

  Käyttäisin varmaankin ruokailuun tyttöni kanssa.

 32. anna sanoo:

  ehkä ravintolalahjakortin :-)

 33. Noora sanoo:

  Hierontaan käyttäisin lahjakortin :)

Leave a reply

Your email address will not be published.