#olisinpatiennyt

10 vuotta sitten vietin ylioppilasjuhliani. Äitipuoleni oli juuri kuollut, isä sai onneksi juhlia kanssamme tuona aurinkoisena päivänä. Äiti järjesti minulle aivan ihanat juhlat, joita muistelen vieläkin lämmöllä. Meillä oli myös varmasti kaupungin vahvin booli ja mulla oli ihana vihreä silkkimekko. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä tulisin jatkossa tekemään. En hakenut mihinkään opiskelemaan, elin vain päivän kerrallaan ja ajattelin, että kaikki kyllä järjestyy. Maaret Kallio aloitti instagramissa hienon haasteen. #olisinpatiennyt hashtagin alle voi kirjoittaa niitä asioita, joita olisi toivonut tietävänsä jo aiemmin. Ehkä joku tänä viikonloppuna opintonsa päättävä nuori voisi sitten ottaa niistä opikseen.

Olisinpa tiennyt, että minusta voi tulla ihan mitä tahansa, vaikka ne paperit sieltä lukiosta eivät niin hyvät olleetkaan, mitä olisivat voineet olla. Tähän voisin sanoa, että olisinpa tiennyt ennen lukion aloittamista, että siellä ihan oikeasti kannattaa opiskella eikä lakata kynsiä ;) No, ihan hyvin on pärjätty. Kirjoitin talvella tällaisen olisinpa tiennyt tämän 10 vuotta sitten postauksen, joten tässä oma kannanottoni tähän hienoon haasteeseen. Ehkä joku oppii tästä jotain?

Olisinpa tiennyt tämän 10 vuotta sitten.. 

Ajattelin julkaista tähän vielä muutaman kuvan tuolta ylioppilasvuodeltani, mutta päätin säästää teidät siltä. Vuodet ovat todellakin tehneet hyvää, haha! Sylin täydeltä onnea opintonsa päättäville ♥ Tästä se elämä vasta alkaa..

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
,
No Comments

Post A Comment