Nainen, arvosta itseäsi

Omanarvontunto ja itsekunnioitus ovat asioita, jotka ikävä kyllä yllättävän monelta nykyään puuttuvat. Halusin tässä postauksessa vähän käsitellä aihetta omasta näkökulmastani, sillä itse olen liikkunut paljon piireissä, joissa nämä ominaisuudet todella loistavat poissaolollaan. Sanotaanko nyt vähän kärjistetysti, piireissä jossa miehillä on paljon rahaa, monet naiset tuntuvat kadottaneen omanarvontuntonsa johonkin tehdessään vaikutuksen tähän vastakkaiseen sukupuoleen. Toisaalta luulen, että he ovat siinä tilanteessa kadottaneet myös itsensä. Johonkin sinne skumpanhuuruisten iltojen ja vääränlaisten miesten väliin. Tämä voisi olla ehkä tietynlainen jatko eiliselle postaukselle, ikään kuin elämänohjeeksi nuorille tytöille.

On aika karua huomata, kuinka fiksun oloisista tytöistä kuoriutuu yhtäkkiä jotain ihan muuta. Jos tissikuvilla ja jäätävällä pakkelikerroksella saa miesten huomion, sitä löytyy äkkiä aiemmin niin naturelleiltakin mimmeiltä. Hyvin pian kaikki ovat sitä samaa massaa ja persoonallisuus sekä omat arvot tuntuvat kadonneen. Niin, ehkä monet miehet tykkäävät filtteröidyistä tissikuvista ja piukoissa pikkumekoissa bilettävistä tytöistä. Ehkä monet miehet tykkäävät heistä vain siksi, että etsivät jotain hetkellistä viihdettä. Ja joku fiksu nainen heittäytyy yhtäkkiä vähän tyhjäpääksi luullessaan, että tää nyt toimii.

Ja heti pieni korjaus, en missään nimessä väitä, että tissikuvat, paksut contourit, älykkyys ja itsensä arvostaminen eivät voisi tulla samassa paketissa. Joskus niinkin on. Moni nainen ikävä kyllä vain heittäytyy kirjaimellisesti tyhmäksi tehdessään vaikutusta keinoilla, jotka eivät lopulta ole lainkaan hänen parhaimpia puoliaan.

Mies, joka etsii pitkäaikaista parisuhdetta, arvostaa todennäköisesti muita ominaisuuksia. Juttelin tästä aiheesta miespuolisten ystävieni kanssa, joilla on ollut yhtäaikaisesti useampiakin naisia, jotka vastaavat tuota ylläolevaa kuvausta. He kertoivatkin avoimesti hakevansa vain hauskanpitoa ja katselevansa vähän toisenlaisia tyyppejä sitten, kun haluavat sitoutua. No, ehkä ne naisetkin hakevat sitten vain hauskanpitoa, olen tehnyt sitä itsekin. Mutta tajuatte varmasti, mitä haen tässä takaa. Sitä ihmistyyppiä, joka niin epätoivoisesti etsii itselleen sitä varakasta miestä, että unohtaa oman arvonsa ja muuttaa itseään joksikin yleisen ihailun kohteeksi vaikka sisimmässään olisikin jotain ihan muuta.

Sinä nainen, joka teet näin.. Arvosta itseäsi. Arvosta niitä hienoimpia ominaisuuksiasi, persoonallisuuttasi ja ulkonäköäsi. On tosi jees neuloa villasukkia viikonloppuna kotona jos siltä tuntuu, vaihtaa krapula aamu-uintiin ja kulkea ilman meikkiä vaikka joka ikinen päivä. On siistiä lukea kirjoja ja sanoa ei sille maailman kuumimmallekin miehelle, jos ennemmin viettää jotain kalsari-iltaa kotona. Jos joku ei arvosta sinua sellaisena kuin oikeasti olet, hän ei ole sinun arvoisesi. Älä esitä mitään muuta kuin mitä olet ja pian löydät ympärillesi ihmisiä, jotka oikeasti arvostavat juuri sinua.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
2 Comments
 • Juuli
  Posted at 14:55h, 04 kesäkuun Vastaa

  Hyvä kirjoitus. luonto toimii kuten toimii ja olemme yllättävän samanlaisia kuin eläimet, tässä asiassa sen hyvin näkee. Onko kuvailemasi naisten ns. tyrkyllä olo ollut myös sinun toimintamalli kun bongasit miehesi. Jos noin kävi, voit olla varma, että samoin voi hyvin käydä uudestaan ja joku kaunis ja nuorempi vie paikkasi samalla metodilla… Se on hurjaa mutta näin ihmiset toimii….

  • mirvaannamarian
   Posted at 15:27h, 04 kesäkuun Vastaa

   Hahahhaha, mun mies osaa onneksi arvostaa muita ominaisuuksia naisissa joten ainakin hän on kanssani ihan muista kuin ulkonäkösyistä :) Jos haluaa nuoremman ja nätimmän niin siitä vaan :D

Post A Comment