Onnellinen Espanjassa

Vuosi vuodelta reissut tuntuvat menevän aina vain nopeammin. Vastahan me tultiin ja huomenna illalla pitäisi lentää jo kotiin.. Tuli ihan haikea olo kun tajusin, että ehkä sitten ensi vuonna reissataan taas samalla kokoonpanolla. Täällä on niin helppoa olla, varsinkin ihmisenä, jonka mielialaan sää vaikuttaa ihan valtavasti. Ei voi kuin toivoa Suomeen helteistä kesää. Kesää, joka on jo nyt tuntunut kestäneen ikuisuuden ja tavallaan nythän se vasta kunnolla alkaa..

Kamera on täynnä kuvia, mutta mielen muistikortti sen sijaan täynnä aivan hullun hauskoja lomamuistoja. Ystävät tekevät kyllä niin hyvää mielenterveydelle! ♥ Tää viikko pitäisi tehdä vielä normaalisti töitä, viikonloppuna pakata keittiö pahvilaatikoihin ja alkaa oikeasti valmistautua siihen remonttiin. Odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun saan mennä kotiin ja nähdä uuden keittiön valmiina paikoillaan. Sitä ennen jatketaan hauskanpitoa Hangon regatassa, fiilistellään pari viikkoa Turun saaristoa ja ehkä panostetaan vähän tähän blogiinkin. Huolettomat lomapäivät on kyllä niin jees. Kaikki turha stressi on unohtunut ihan täysin, eikö se ole juuri onnistuneen loman merkki? Espanjan auringosta hullaantuneena varasin eilen myös lennot ystäväni syntymäpäiville Portugaliin syyskuussa. Jos johonkin kannattaa rahojaan laittaa, niin matkustamiseen. Kertokaa hei vaikka teidän kesälomareissuista, minne suuntaatte tänä vuonna?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


5 Comments
 • Nimetön
  Posted at 01:26h, 26 kesäkuun Vastaa

  Hei, oliko isasi Espanjasta ja puhutko itse kielta? Jos puhut niin opetatko myos kielta pojallesi?
  Olisi kiva kuulla miten tama on nakynyt elamassasi. Voi olla etta ole ymmartanyt vaarin mutta jostakin syysta olen kuvitellut etta isasi olisi sielta pain kotoisin :)

  • mirvaannamarian
   Posted at 01:30h, 26 kesäkuun Vastaa

   Oi sä oot ymmärtänyt väärin, mun isä asui Ahvenanmaalla :) Oon tullut ensimmäistä kertaa Espanjaan vasta 2013 joten sinänsä uusi tuttavuus koko maa, mutta tänne sopeutuu tosi äkkiä vaikka ollaankin täällä vain noin 4 krt vuodessa :)

 • Anna-Maria K
  Posted at 09:53h, 26 kesäkuun Vastaa

  Hanko ja Turun saaristo houkuttaisi ihan tosissaan. Saaristoon yritin järkkää meidän perinteistä perhereissua mutta taitaa jäädä väliin. Vielä kesäreissusuunnitelmat siis auki. Jaiks!

  • mirvaannamarian
   Posted at 14:33h, 26 kesäkuun Vastaa

   No voi hitto, siellä on niin upeita paikkoja että ehdottomasti useammankin visiitin arvoisia 😍 Ahvenanmaata voin myös lämmöllä suositella, niin autolla, veneellä kuin pyörälläkin!

   • Anna-Maria K
    Posted at 15:36h, 26 kesäkuun Vastaa

    Oijoi, kunpa pääsisin <3 Ahvenanmaa tuli tutuksi viime vuonna, ihastuin!

Post A Comment