Ehkä elämäni hulluin viikonloppu? Case Karhu ja muuta mukavaa

maanantai heinäkuu 09 2018 2 comments

Voi regattamaanantai! Aina yhtä paha. Sanoja ei löydy kuvailemaan viikonlopun hullutuksia, mutta ehkä yllä oleva kuva riittää? Oikeesti, kuka lähtee 90-jalkaisella jahdilla Hangosta Tallinnaan ostamaan tonnilla karhua, hakee taksilla karhun ravintolasta veneelle ja ajaa Helsinkiin? No me mentiin. Tänään tulin takaisin Hankoon. Ensin vähän kauhistelin, lopulta vain nauratti. Elämä on niin hullun siistiä silloin, kun se ei aina ole tasaisen tylsää, vaikka se tavallinen arki parasta onkin. Tämä riittäköön kuvaamaan regattaviikonloppua, what happens in Hanko, stays in Hanko. Huomenna palaan taas normaaliin blogiarkeen, Hangosta käsin kuitenkin. Nyt hyvää yötä ❤️

PS. Seuraa @bobo_karhu Instassa – voit ehkä päätyä hulluihin seikkailuihin.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


2 Responses to “Ehkä elämäni hulluin viikonloppu? Case Karhu ja muuta mukavaa”

  1. Nimetön sanoo:

    Heh, olis hauska kuulla vähän lisää tarinaa nallesta :D Mikä ihmeen juttu?? :D

  2. […] aurinko piristää ihan hurjasti. Olin tosiaan torstaista sunnuntaihin Hangossa, sunnuntaisen karhunhakumatkan jälkeen vietin yön Helsingissä hotellissa ja maanantaina palasin Micaelin ja koirien kanssa […]

Leave a reply

Your email address will not be published.