Meikkipussini luottotuotteet

Vaikka tykkäänkin kulkea suurimman osan ajastani ilman meikkiä, panostan paljon kauneudenhoitoon, kosmetiikkaan ja tavallaan pidän meikkaamisesta, vaikka se usein viekin turhauttavan paljon aikaa. Arkimeikin sipaisen tosin nykyään hyvin nopeasti ja arki- sekä juhlameikkini sisältävät hyvin pitkälti samoja tuotteita. Oikeastaan haluaisin jopa meikata vähän enemmän, tai vähän useammin, mutta urheilun ja ajankäytön priorisoinnin takia menen usein töihinkin meikittömänä. Ripsiväri ja kulmakarvageeli eivät tosin koskaan jää laittamatta. Tähän postaukseen kokosin meikkipussini luottotuotteet. Olen testannut niin hirveän määrän kosmetiikkaa, että löydän kyllä nykyään nopeasti omat suosikkini uutuustuotteidenkin joukosta.

Aloitetaan pohjasta. Omistan hyvin pintakuivan, mutta kuitenkin jonkin verran rasvoittuvan ihon. Ongelmani ei siis suinkaan ole oikeastaan koskaan se, että kasvot kiiltelisivät, vaan pikemmin näyttävät aivan liian kuivilta, jopa pakkelimaisilta ja kiristelevät. Heti kosteusvoiteen päälle levitän siis kosteuttavan Lumenen primerin. Se on omalle iholleni primereista parhain, vaikka käytössäni on ollut kaikki mahdolliset kulttituotteet. Laitan tätä myös silmäluomille ja se toimii aivan yhtä hyvin kuin aiemmin käyttämäni Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Meikkivoiteestani en kovin helpolla luovu. Lancômen Teint Miracle sopii täydellisesti arki- ja juhlameikkiin, sillä haluan meikkini olevan kuitenkin kuulas. Toisinaan esimerkiksi talvikaudella haluan juhlameikin olevan todella vahva, jolloin saatan valita myös paksumman meikkivoiteen. Silloin valintani on NARS Sheer Glow, mutta mikään arjen suosikkituote se ei paksun koostumuksensa vuoksi ole. Valokynänä käytän joko YSL klassikkoa tai MACin Prep+Primea. Varjostukset teen kotona toisinaan joko NYXin tai Anastasian paletin varjostussävyillä, mutta yleensä käytössäni on kompaktin koonsa ansiosta Chanel Healthy Glow Luminous Colour puuteri tummimmassa sävyssä deep tai MUFEn varjostus&korostusduo. Pidän kuitenkin helmiäisistä korostusväreistä, joten Laura Mercier Highlighter on sarjassaan ehdoton ykkönen. Kokeile, niin tiedät ja ihastut. Poskipuna on tärkeä osa omaa meikkiäni. Kevyemmässä versiossa käytän Chanelin Sheer Colour Stickia , jota toisinaan sipaisen myös huuliin. Se on ihana! Jos haluan vahvemman punan ja hieman hilettä, Bobbi Brownin puuterinen poskipuna on silloin käytössäni. Lista saattaa kuulostaa hurjan pitkältä, mutta arkisin en käytä yleensä läheskään kaikkia näitä tuotteita iholleni. Usein riittää pelkkä meikkivoide sekä poskipuna ja ihon väristä ja kunnosta riippuen valokynä tai peiteväri. Peitevärinä käytän koko Too Faced Born This Way concealeria tai peittävämmän lopputuloksen halutessani NARSin peiteväriä.

Silmämeikki syntyy vain muutamalla tuotteella. Too Faced Natural Eyes paletti kipusi ensi testauksella suureksi suosikikseni, ohi Urban Decay Naked palettien! Täydelliset sävyt, täydellinen pigmentti ja pysyy jopa seuraavaan päivään. Yksi meikkisynneistäni onkin mennä sunnuntaina samalla meikillä, kuin mikä oli lauantai-iltana bileissä. Iho ei tykkää, mutta onneksi juhlin hyvin harvoin. Rajaukset teen MACin mustalla luomivärillä ja Lancômen vedenkestävällä kajalilla. Ripset taivutan aina Shiseidon taivuttimilla ja sipaisen niihin maailman parasta ripsaria (paljon sanottu, mutta ei lainkaan liioiteltu) eli Too Faced Better Than Sex ripsiväriä. Kulmissa minulle on mikrobladingit, joten niihin riittää sipaisu kulmakarvageeliä, joko Lumenen tai Urban Decayn harmaanruskeaa versiota (nämä valitettavasti puuttuvat kuvasta). Juhlameikin viimeistelen Urban Decayn All Nighter -suihkeella. Huulimeikissä käytän yleensä NYXin rajauskyniä, ne pysyvät mulla todella hyvin ja koska kannan niitä käsilaukussa ja lähes aina hukkaan sellaisen baarireissulla, en halua panostaa niihin liikaa. Huulipunasuosikkejani ovat Kikon kiiltopunat, Chanelin Rouge Coco Shine sekä kiilloista Estee Lauder (sävy 110) tai Diorin Lip Maximizer. Laukussani on aina mukana myös puuteri, jos iho sattuukin alkaa kiiltelemään tai meikkiä täytyy viimeistellä. Lähes kaikki puuterit ovat olleet iholleni liian kuivia, mutta Chanel Healthy Glow Sheer Powder suojakertoimella toimii täydellisesti pintakuivallakin iholla. Sellainen setti, vain juhliin lähtiessä tulee käytettyä ihan kaikkia näitä, mutta edelleen teen pidemmänkin kaavan mukaan meikin noin kolmessa vartissa. Ehkä joskus muutaman vuoden päästä voi arkisinkin meikata ihan ajan kanssa?

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria

 


Tags:
No Comments

Post A Comment