Vastarannan kiiski matkalla kohteeseen..

Haha, siis minä! Saan kuulla ainakin kerran viikossa siitä, kuinka mulle ei käy koskaan mikään, eikä mun kanssa voi tehdä mitään ex temporea. Taisin kirjoittaa introvertin ja ekstrovertin parisuhteesta tässä taannoin? Koska saatan oikeasti usein olla eri mieltä ja rakastan olla kotona, väittämässä on jotain perääkin. Koska en kuitenkaan haluaisi olla tylsä enkä hankala, suostuin lähtemään viikonlopuksi Tallinnaan. Täällä me ajetaan veneellä keskellä Suomenlahtea, tuon kuvan otin juuri äsken ja katsokaa nyt kuinka maaginen tunnelma.. Näitä kelejä on harvoin! Joku pikkuvika veneessä meinasi estää lähdön, mutta päästiin kuin päästiinkin merelle. En ole mikään suuri Tallinna-fani, mutta jos sulla on huikata vastarannan kiiskelle jotain vinkkejä Tallinnan reissuun, otan kiitollisena vastaan. Kirjoitellaan huomenna lisää, seuraathan mua Instassa niin postailen sillä välin enemmän sinne.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


No Comments

Post A Comment