Syksyn suosikkihame

Koko kesän asuin mekoissa, joten syksyn hametrendi on enemmän kuin tervetullut. Luulen pukeutuvani niin vekkihameisiin kuin näihin ohuisiin slit skirt malleihin niin pitkään, kuin säät antavat myöten. Kevyemmät kengät voi onneksi vaihtaa sukkahousuihin ja nilkkureihin. Tämä &Other Storiesin leohame nousi suosikikseni heti, kun sain sen ensimmäistä kertaa päälleni. Eläinkuosit ovat syksyn suuri trendi, mutta leoprintistä on tuntunut tulevan ihan klassikko. Never out of style. Kevyt, mutta tarpeeksi paksu peittämään alusvaatteet (monet silkkihameet paljastavat kaiken, aina alushousumallista selluliittiin) on ajankohtainen pari paksuille neuleille. Onneksi niille ei ole vielä ollut käyttöä, mutta muutaman ostin jo valmiiksi, odottamaan kirpeitä syysaamuja. Sillä välin hame pääsee käyttöön kevyemmän kashmirneuleen kanssa, ja ehkä viikonloppuna Portugalin auringossa sen kanssa voi pukea vain ohuen silkkitopin. Ehkä.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
,
No Comments

Post A Comment