Kai teillekin käy näin?

#vainmirvajutut taas, mulle nimittäin sattuu ja tapahtuu jos jonkinlaista kommellusta aina aika ajoin. Instagramin puolella kerroinkin tästä jo ja kyselin vähän vertaistukea.. Josko joku muukin olisi joskus mennyt päivistä tai paikoista sekaisin?

Meidän oli tarkoitus mennä tänään aamulla yhdeksältä hautajaisiin. Hautajaisiin, joiden kummallista alkamisaikaa ja päivämäärää ihmettelimme. Hautajaisiin, joiden takia siirsin yhden tapaamisen ja mies viime hetkellä tärkeän palaverin. Kyllähän kaikki ymmärtää, koska hautajaiset. Yritin lapsellekin selittää, mitä kaikkea tulee huomioida, kun osallistuu hautajaisiin. Hautajaisiin, jossa pukeudutaan mustaan ja joita varten pesetetään vaatteet ja pyydetään kukkakauppaa avaamaan vähän aiemmin, että kukkavihkon ehtii hakea ennen tilaisuuden alkua.

Hautajaisiin, jotka ovatkin vasta huomenna.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
1 Comment
  • Pihla
    Posted at 21:46h, 16 syyskuun Vastaa

    Tulee mieleen ne synttärit, joihin olisimme menneet aamuneljältä. Onneksi varmistussoitto kertoi, että ne synttärit ovat vasta viikon päästä. Ei ihan oltu ovella saakka. :)

Post A Comment