Yhden aikakauden loppu ja haikeat jäähyväiset

Kun tänään hyppäsin  Katajanokalla laiturille kaatosateessa kipeillä lihaksilla, kantaen viimeisiä tavaroita ja roskapusseja sylissäni, tiesin että se oli viimeinen kerta. Venekauden päättyminen on aika haikeaa kesän lapselle, joka on syntymästään asti ollut saaristossa. Tänä vuonna venekauden päätös oli vielä tavallista haikeampaa, sillä tuo vene, johon ehdin jo kovasti kiintyä, on nyt myyty. Se lähtee huomenna uuden omistajansa kanssa uuteen kotisatamaan.

Se oli hyvä vene. Se oli meille just sopiva ja siellä on vietetty kahden viime kesän parhaimmat päivät. On myös vähän riidelty, ja taisin joskus sanoa inhoavanikin sitä koko sydämeni pohjasta. Mut en mä inhonnut. En olisi koskaan uskonut, kun viime kesänä sinne menin ensimmäistä kertaa, miten paljon sille olisi käyttöä. Ollaan veneilty kyllä ihan koko rahan edestä, jos niin voi sanoa. Vene on meille se kesämökki, kuin yksi koti lisää. Haikeana pakkasin sitä tuntitolkulla, muistin samalla miten kamalaa on muuttaa. Mietin siinä, millaisia hetkiä uusi omistaja täällä kokee? Toivottavasti yhtä ihania kuin me. Sopivampaa venettä emme silloin kaksi kesää sitten olisi voineet saada.

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


3 Comments
 • Elisa
  Posted at 19:31h, 03 lokakuun Vastaa

  Oih, tuleeko teille sitten ensi kaudeksi uusi vene? ❤

 • Iina
  Posted at 19:57h, 03 lokakuun Vastaa

  Voi ei, varmasti haikea fiilis luopua veneestä! Minkä takia myytte sen? Aiotteko hankkia itsellenne toisen veneen vai millaisia suunnitelmia teillä on tulevien kesien veneilykausille?

  • mirvaannamarian
   Posted at 20:46h, 03 lokakuun Vastaa

   Uutta tilalle ;) Oli haikeeta joo, en muutenkaan pidä viimeisistä kerroista. Mutta siitä sai joku nyt hyvän veneen <3

Post A Comment