Miesflunssa

torstai lokakuu 04 2018 11 comments

Olen periaatteessa tällä hetkellä sairas – mulla on raudanpuute joka aiheuttaa hyvin moninaisia oireita ja heikentää jokapäiväistä suorituskykyäni huomattavasti. Samaan aikaan kärsin ylirasitustilasta, joka ei ihan parin viikon pakkolevolla parane. Käyn normaalisti töissä, yritän kuitenkin tietoisesti hidastaa tahtia. Kun sairastun flunssaan, en jää sairauslomalle. En töistä, en varsinkaan äitiydestä tai kotitöistä. Kun sairastun flunssaan heinäkuun helteillä Ahvenanmaalla, roikun kuumeisena kannella pää alaspäin sitomassa köysiä yhä uudelleen ja uudelleen, laiturista toiseen. Koska eihän nyt flunssan takia olla yhtä yötä pidempään satamassa, sanoo mies. Mies, jonka mielestä on ihan normaalia hiihtää talvilomalla lenkki vaparia nenäsumutteen voimin ja jonka mielestä ”pikku nuha” lähtee huikalla viskiä, taas mennään. Mutta kun se mies saa itse flunssan..

Kohta lähtee varmaan taju. Nyt on saatava teetä sänkyyn. Hetken päästä Finrexiniä. Lapseni antaa kyllä syödä, mutta miesflunssa vaatii särkylääkettä kesken illallisen. Sänkyyn, mielellään jonkun kuuman juoman ja kurkkupastillien kanssa. Puoli neljältä yöllä on ihan ok herättää ja kysyä voisinko tehdä vaikka jonkun taikajuoman inkivääristä ja omenaviinietikasta, jos vaikka sitä missä oli kurkumaa? Lapsen iltasadun aikaan kaivaudutaan vielä syvemmälle peiton alle, koska eihän sitä nyt voi puhua kun on tää flunssa. Kohta lähtee varmaan taas taju. Kuoleman kielissä.

Miesflunssassa voi kuitenkin lähteä äijien (ryyppy)reissulle Espanjaan.

(Postauksen kuva on muuten omasta pikku nuhastani, kun olin viettänyt koko yön valveilla korkeassa kuumeessa Bangkokissa ja melkein itkin paluulennolla pahaa oloani. ”Ei mun korvissa vaan tunnu missään” kuului käytävän toiselta puolelta.)

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


11 Responses to “Miesflunssa”

 1. Tuuli sanoo:

  :-D Ei saisi nauraa, mutta noinhan se just menee. Valitettavasti.

 2. Maria sanoo:

  Miesflunssa on maailman päällinen h*lvetti! Onneks sitä esiintyy erittäin harvoin :D

  • mirvaannamarian sanoo:

   Ei oo ollutkaan moneen vuoteen, hyvä vaan että lähti potemaan sitä sinne Espanjaan :’D

 3. Kalja-Snellman sanoo:

  Pakko kommentoida näin miehen näkökulmasta.
  Ei saisi yleistää. Meitä on moneen junaan.
  Vaimoni joutuu aina monta kertaa komentaa minua lepäämään kun olen kipee tai joku paikka rikki. Enkä käytä särkylääkkeitä helpottamaan oloani, koska paranen nopeemmin ilman niitä, eikä ole hyvä syödä särkylääkkeitä!
  Tai voi olla että en ole vielä koskaan saanut miesflussaa 🤔

 4. Nimetön sanoo:

  Tsemppiä sinne ja ihanaa viikonloppua miesflunssasta huolimatta!

  Kuule, olisi ihana jos haluaisit jakaa vinkkejä, jos sait jotain hyviä untuvatakkeihin liittyen eilisessä Instakyselyssäsi. Täällä toinen, jolla se paras untsikka etsinnässä!

  • mirvaannamarian sanoo:

   Haha mies potekoot flunssaa siellä Espanjassa :D

   No hei kuule minäpä jaan vinkkejä ja vinkkaan myös sitten mihin itse päädyin, sain tosi hyviä ehdotuksia :)

 5. P sanoo:

  Kuulostaapa ilkeältä mieheltä. Ihan kaikkea ei vaimon tarvi sietää. Toivottavasti olit liioitellut.

Leave a reply

Your email address will not be published.