Helppo ja tehokas rappustreeni, jonka voit tehdä missäpäin maailmaa tahansa

Lomalla haluan tehdä yleensä aina jotain normaalista poikkeavaa treeniä. Harvassa hotellissa on lopulta niin hyvät salit, että siellä voi tehdä oman ohjelman mukaisen treenin ja hei, onhan ulkona liikkuminen nyt ainakin rantakohteissa tosi paljon kivempaa. Espanjassa teen usein rappustreenejä, sillä siellä maasto on niin mäkistä, että kivoja rappusia on kaikkialla. Toki tämän treenin voi tehdä missä päin maailmaa tahansa ja ihan vaikka kotikerrostalon rappukäytävässä, jos siltä tuntuu. Rappustreeni on hauska vaihtoehto jalkapäivälle, tehokas ja ilmainen reisien ja pakaroiden kiinteyttäjä. Nostaa myös sykkeet kunnolla ylös, joten itse odottelen vielä jonkin aikaa ennen kuin tätä alan taas tehdä. Sitä odotellessa halusin jakaa tämän kuitenkin teille, nyt kun on vielä täydelliset ulkotreenikelit ainakin tämän viikon! Ja okei, tätä on pyydetty jo niin pitkään Instagramin puolella ja sain aikaiseksi tehdä tän vasta nyt..

Aloita reippaalla kävelyllä tai juoksulla ja tee noin 10-20 minuutin lenkki. Teen tätä treeniä aina Espanjassa ollessamme ja juoksen noin vartin lenkin suosikkiportailleni.

Kävele portaat 

Juokse portaat, eli vetoja niin nopeasti kuin pääset ylös sekä alas

Luisteluhypyt vuorojaloin, kävele alas

Kävele portaat

Juokse portaat, eli vedot niin nopeasti kuin pääset ylös sekä alas

Kyykkyhypyt ylös ja alas

Kävele portaat

Toista portaiden pituudesta riippuen noin 1-3 kertaa. Lopuksi vielä samanlainen vartin lenkki (esimerkiksi takaisin kotiin) joko kävellen tai kevyesti hölkkäillen. Seuraavana päivänä muuten tuntuu jalat ja peppu kiinteiltä!

Seuraatko? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


Tags:
,
No Comments

Post A Comment