Lapsivapaa viikonloppu – mitä me tehdään?

Micael menee tänään tädilleen viikonlopuksi. En muistakaan milloin me ollaan viimeksi oltu kotona ilman Miksua, on ollut niin paljon menoa maailmalla ja kaikki kesän lapsivapaat hetket tuli oikeastaan vietettyä veneellä. Koska ikävöin Micaelia koko ajan jos olen yksin kotona,  on keksittävä paljon ohjelmaa, ettei ehdi ajatella sitä ikävää. Halusin kerrankin syömään vähän fiinimmin kuin yleensä, joten sain kuin sainkin pöydän hiljattain avatusta Ventunosta tälle illalle. Huomenna ehkä rauhallista joogaa aamulla, päivällä ihan mitä huvittaa ja illalla sitten vähän Halloween-juhlintoja, asua ei kyllä tänäkään vuonna ole, mutta eipä sellainen yllä baariin pääsisikään. Onneksi minussa on tarpeeksi noita-akkaa ihan omasta takaa, hah. Lapsivapaa viikonloppu onkin nyt pitkästä aikaa mukavaa vaihtelua varmasti jokaiselle osapuolelle. Ja hei, ihanaa päästä syömään ihan kunnolla, tulee niiiiin harvoin käytyä pitkän kaavan fine dining-paikoissa – koska lapsi.

Minusta olisi kiva kuulla toisilta vanhemmilta, mitä te teette yleensä lapsivapaana viikonloppuna? Tuleeko yleensä lähdettyä ulos juhlimaan vai nukutteko kenties univelkoja pois? Itse suosin yleensä sellaisia rauhallisia kotiviikonloppuja, jolloin saa hoidettua sellaisia asioita, jotka ovat lapsen kanssa ehkä hankalia. Nautin hiljaisuudesta ja etenkin kotona joogaamisesta, joka lapsen läsnäollessa on yleensä pelkkää nauramista ja yhdessä jumppaamista. Toisaalta taas jos ei ole pitkään aikaan käynyt ulkona, on ihana lähteä ystävien kanssa viettämään iltaa. Saan nykyään nukuttua niin pitkiä yöunia, että näin harvinaisina viikonloppuina sitä voi kai ottaa vähän univelkaa.. Postauksen kuvituksena on muuten viime talvena otettuja kuvia, mutta ihan vain siksi, että mulla on just samat vaatteet päällä. Ajattomat klassikot kunniaan ♥

 


No Comments

Post A Comment