Suuri arkea helpottava tekijä + alennuskoodi Foodoralle!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Foodoran kanssa

Blogiani pidempään seuranneet ovat varmasti saaneet lukea arkea helpottavista vinkeistäni. Työnteon ja treenaamisen täyteiset päivät pienen pojan äitinä ovat pakottaneet alusta asti keksimään keinoja sujuvan arjen takaamiseksi. Yksi suurimmista arjen helpotuksista lapsiperheelle on ollut jo monta vuotta ruoan tilaaminen kotiin. Vaikka meillä on monia ravintoloita tässä ihan vieressä, tilaan vähintään pari kertaa viikossa ruokaa kotiin Foodoran mobiilisovelluksella. Joskus on vaan niin helppoa näpytellä tilaus vaikka työmatkalla ja kotiin tullessa pyörälähetin tuoma ruoka saapuu lähes samantien. Aina kun ei yksinkertaisesti ehdi.

Foodora on toiminut Helsingissä jo vuodesta 2015 ja siitä asti olen bongaillut päivittäin pyörällä kulkevia ruokalähettejä lähikaduilta. Nykyään Foodora on laajentanut Espooseen, Turkuun sekä Tampereelle ja uusimpana myös Jyväskylään. Sovelluksen käyttäminen on yksinkertaista ja nopeaa. Maksukortti tallennetaan ensimmäisellä kerralla valmiiksi, joten ruoan maksaminenkin on helppoa. Muistan vielä kuinka nuorena tyhjennettiin paniikissa säästöpossuja pizzakuskille, että riittääkö nää kolikot nyt varmasti, haha. Sovelluksen kautta näkee koko ajan missä ruokalähetti menee, tätä ominaisuutta käytän itse todella paljon sillä saatan esimerkiksi lähteä viemään vielä koiria ulos ennen ruoan saapumista. Arki on oikeasti nykyään vähän liiankin helppoa.

Kasvissyönti on tämän hetken suurimpia ruokatrendejä, ja hyvä niin! Kasvissyönti on hyvä ympäristöteko, mutta myös todella terveellistä. Me ollaan syöty koko perhe kasvisruokaa koko lokakuun ajan, eli ihan tahattomasti pidetty lihatonta lokakuuta. Sama jatkuu kyllä jatkossakin, toki teen lapselle kanaruokia tai vaikka niitä lihapullia jos hän niitä pyytää ja päiväkodissa tai kyläillessä hän syö kyllä lihaa. Foodoran ravintolatarjonnassa on paljon kasvisruokaa tarjoavia ravintoloita ja haun kautta pystyy etsimään nimenomaan pelkkiä kasvisvaihtoehtoja.

Vaikka tykkään tehdä ruokaa itse ja parhaimmillaan se on ihana tapa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa, pimeitä arki-iltoja helpottaa toisinaan huomattavasti ruoan tilaaminen kotiin. Ravintolaan on kiva mennä, mutta päiväkotipäivän jälkeen lapsi on usein väsynyt ja haluaa ruokansa heti. Jos en ehdi käydä kaupassa ennen hänen hakemistaan, tilaan usein ruoan kotiin. Ravintolatasoista ruokaa omassa ruokapöydässä – ja roskatkin saa kerättyä samaan kassiin ja kipin kapin roskikseen. Keittiökin pysyy siistinä! Noutoruoasta ei kannata missään nimessä potea huonoa omaatuntoa vaikka kuinka yrittäisi olla superäiti. Paljon parempi äiti on läsnä, ei stressaa, eikä kokoajan touhua kotitöitä. Nykyään aina kun ovisummeri soi, Micael toteaakin että ”ruoka tuli!”

Käytätkö sinä jo Foodoraa? Meillä on teille Foodoran kanssa alennuskoodi mirvaannamaria, jolla saat 8 euroa alennusta tilauksestasi (eli parhaimmillaan jopa ilmaisen ruoan itsellesi). Alennuskoodi on voimassa 30.11. asti 300 ensimmäiselle. Joten ei muuta kun sovellus puhelimeen ja nauttimaan vähän enemmän pimeistä illoista ja joulun odotuksesta..

PS. Jos haluat tietää miten vannoutunut lihansyöjämies käännytetään kasvissyöjäksi, laita viestiä ;)

Yhteistyössä:

Foodora &


No Comments

Post A Comment