Teidän olettamuksia minusta

Kyselin hetki sitten Instagramin storyssa teidän olettamuksia minusta, näitä on näkynyt monissa blogeissa nyt loppuvuoden aikana. Poimin tähän osan näistä olettamuksista ja kommentoin niitä vähän itse. Kyselkääpä muuten itsekin vaikka teillä olisi ihan henkilökohtainen Instagram-tili, on hauska kuulla myös tutuiltakin ihmisiltä mitä he olettavat tai ovat kenties aiemmin olettaneet meistä!

Positiivinen persoona

Tää positiivisuus esiintyi useammassakin olettamuksessa, mikä oli musta aivan ihanaa kuulla. Varsinkin tuon vaikean syksyn aikana oli tosi hämmentävää kuulla, että joku pitää mua kokoajan positiivisena, vaikka itse ajattelin olevani ihan loppu ja kaukana positiivisesta asenteesta. Pohjimmiltani olen hyvin optimistinen ja positiivinen, hymyilen ja nauran paljon sekä pyrin aina parantamaan muiden ihmisten päivää sekä auttamaan, jos vain pystyn. Silloinkin, kun itselläni on huono olla.

Magee koti ja ihan törkeen magee auto

Kauneus on katsojan silmissä, mutta ihanaa jos kodistani pidetään ja joku saa siitä inspiraatiota. Unelmakotini on kuitenkin aivan toisenlainen, mutta viihdyn nykyään oikein hyvin itsekin omassa kodissani, näin ei kuitenkaan aina ole ollut. Auto lähtee toivottavasti pian vaihtoon ja vaihtuu vähän ympäristöystävällisempään, nykyisestä olen kyllä tykännyt mutta 2-ovinen auto on lapsen kanssa vähän hankala, ei enää sellaista.

Ihana ja niin positiivinen aina!

Tästä tuli niin hyvä mieli! On ihanaa jos jättää itsestään tutuillekin nimenomaan sen ihanan kuvan. En tykkää olla hankala ja välitän kovasti ystävistäni, vaikken heitä niin usein ehtisikään aina nähdä. Toivottavasti jatkossa pystyn olla vieläkin positiivisempi, nyt kun olen vihdoin taas terve.

Tykkäät kalliista asioista

Hmm, periaatteessa kyllä, mutta pikemminkin voisi sanoa että laadukkaista asioista. Kierrän nykyään kaukaa kaiken krääsän ja huonolaatuisen halpistavaran, sillä ennemmin ostan kerralla kestävämpää. Vaatekaappini sisältö on ehkä neljäsosa siitä, mitä se oli vielä muutama vuosi sitten.

Treenaaminen on elämäntapa

Tämä on täysin totta! Ennen liikunta oli mulle keino pysyä hoikkana (olin aivan neuroottinen painosta ja pienestä vaatekoosta), nykyään se on välttämätöntä mielen hyvinvoinnille. Saan liikunnasta niin paljon hyvää oloa ja energiaa, että pidän siitä kiinni kynsin hampain. Treeni menee mulla monen asian edelle, siksi koska en pysty olemaan yhtä hyvä äiti, ystävä, tai puoliso jos en harrasta liikuntaa. Tarpeeksi kauan kun pakottaa itsensä säännöllisesti liikkeelle ja löytää lajin josta jaksaa innostua kerta toisensa jälkeen, treenistä tulee elämäntapa.

Itsekriittinen

Todella itsekriittinen. Olen aina ollut ja se juontaa juurensa epävarmuudesta, jota koin kovin pitkään. En oikeastaan edes tajunnut olleeni niin pitkään niin epävarma. Monien mutkien jälkeen epävarmuus on kadonnut ja voin nykyään sanoa yhdeksi parhaimmista puolistani nimenomaan itsevarmuuden. Olen silti hyvin kriittinen itseäni sekä omia tekojani kohtaan. Tästä pitäisi kyllä päästä eroon ihan jokaisen.

Rauhallinen ja harkitseva

Vielä vuosi sitten olisin sanonut tähän etten todellakaan, että pikemminkin spontaani ja hyvin impulsiivinen. Haha! Nykyään oikeasti jopa harkitsen, ennakoin ja suunnittelen asioita ja olen paljon rauhallisempi kuin vielä jonkin aikaa sitten. Kuitenkin vähän enemmän siellä vilkkaan puolella mennään edelleen.

Oot melko lyhyt 

165 senttiä eli missinmittaisiin verrattuna lyhyt, muuten aika keskiverto suomalaisen mittainen?

Sulla on hyvät hermot äitinä 

Ei todellakaan ole, toki ne ovat venyneet kyllä aikamoisiin mittasuhteisiin, mutta kyllä mulla pikemminkin on tosi huonot hermot. En kestä turhaa kitinää, liiallista ipadin tai telkkarin tuijottamista enkä kiukuttelua. Saatan helposti tiuskaista takaisin, mutta toki pyydän kyllä heti anteeksi ja selitän käytöstäni. Koska olen itse niin lyhytpinnainen, ymmärrän myös lapsen kiukuttelua paremmin. Olen sanonut, että meillä saa näyttää ja osoittaa tunteensa aina. Kun harmittaa, silloin kiukutellaan ja itketään, mutta nopeasti lepytään.

Pidät tiukat rajat asioille

Kyllä ja ei, tietyt asiat on mulle ihan ehdottomia, mutta monissa kyllä lipsun vaikka ajattelin aina olevani varsinainen natsimutsi. Nykyään kun Micael ei vaadi enää ihan niin jatkuvaa vahtimista kuin esimerkiksi taaperoikäisenä, hän tosin tekee ihan huomaamattani vähän tuholaisuuksia. Mun kanssa pystyy neuvotella tosi hyvin monissa jutuissa, en ole mikään ehdoton tiukkis. Oli sitten kyse äitiydestä tai muusta elämästä, aina tulee joku poikkeus. Olen kaikkea muuta kuin mustavalkoinen.

Olet pohdiskeleva ihminen

Voi kyllä! Pohdiskelen ja ajattelen todella paljon. Milloin mitäkin, usein mun jokaisella päivällä on joku teema, jota olen oikein erityisesti ajatellut, tutkinut, kysellyt ja googlaillut. Koralliriuttojen katoamiset, keisarinnat, mustien syrjintä, lento-onnettomuustilastot.. Ihan tällaisia viime päivinä pohdittuja juttuja, puhumattakaan nyt ihmissuhteista ja mielestä, joita pohdin myös ihan päivittäin.

Not just pretty face

Ihanaa jos minusta ajatellaan näin! Itse arvostan suuresti ihmisiä, jotka ovat paljon muutakin kuin se pretty face. Kuulostaa ehkä kauhealta, mutta mun on vaikea tulla toimeen turhamaisten ja yksinkertaisten ihmisten kanssa. Vaikka he olisivat kuinka kauniita tahansa, älykkyys ja nokkeluus voittaa aina sen kauneuden.

Oli, niinkun sullakin musta mutta ne ovat kyllä karisseet

Tää oli täydellinen muistutus. Vaikka meillä olisi millaisia ennakkoluuloja, voimme murtaa ne tutustumalla. Moni ihminen on ollut aivan erilainen kuin mitä olen kuvitellut, heti kun olen vain päässyt juttelemaan ja tutustumaan.

Luulen että oot aika samanlainen hölmöilijä kun 15 vuotta sitten, siis silleen hyvällä tavalla :D

No niin oon :D Huumori, rohkeus, heittäytyminen ja sanavalmius eivät ole muuttuneet kyllä mihinkään. Oon myös ihan oman elämäni Aku Ankka, edelleen.

Sä et tykkää sweet chili saucesta

Fakta todellakin. Sweet chili sauce ja HP-kastike, hyi helv.. :D

Seuraatko?FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria


1 Comment
  • Pirjo
    Posted at 16:51h, 04 joulukuun Vastaa

    Annat kyllä ihan toisenlaisen kuva itsestäsi tämän kyselyn myötä. En nyt kerro onko se -/+ sä varmasti tiedät sen itse.

Post A Comment