Helppo ja terveellinen aamupalavinkki

Huomenta! Näin aamulla onkin hyvä esitellä todella helppo ja nopea aamupalavinkki. Sopii myös pitkiin viikonloppuaamiaisiin, mutta parhaiten kiireisiin arkiaamuihin, kun terveellisen aamupalan valmistaminen voi olla haastavaa ajanpuutteen vuoksi. Lisäksi tämä vuodenaika on ihanteellinen näitä marjoja sisältäviä herkkuja varten, sillä kotimaiset marjat ovat parhaimmillaan. Tästä voi tehdä monia variaatioita käyttäen eri hedelmiä tai marjoja. Itse olen tehnyt sen maidottomana versiona, mutta myös esimerkiksi luonnonjogurtti hunajalla toimii tässä varmasti hyvin.

Tähän tarvitset vain

– lasin pohjalle banaaninpaloja

– päälle Oatlyn kaurajogurttia

– jogurtin päälle CoCovi SuperMix-jauheseosta (tämän voisi hyvin korvata esimerkiksi myslillä!)

– lopuksi vielä päälle tuoreita mustikoita

Tästä herkusta saa helposti täyttävämmän kun lisää sekaan vielä ruokalusikallisen tai pari riisiproteiinia, jos haluaa tuhdimman version aamupalasta. Riisiproteiini käy makunsa puolesta ainakin omasta mielestäni hyvin jogurtin pariksi ja on helppo proteiinilisä silloin, kun maitopohjaisia proteiineja ei halua käyttää. Jos et ole jo aamupalaasi tehnyt, niin kannattaa koittaa tätä tai säästää resepti tulevia aamuja varten, kun aika on vähissä ja haluat kuitenkin syödä puhtaasti ja terveellisesti.

Itse sainkin viettää ihanan rauhallisen aamun herättyäni aikaisin. Pikaisen aamujoogan jälkeen käytiin koirien kanssa kävelyllä aivan tyhjässä Eiranrannassa nuuhkimassa meri-ilmaa ja aamupalan söin kerrankin yksin. Nyt tuo nuoriherra ilmoittelee olemassaolostaan käkättämällä lastenhuoneessa, joten se siitä hiljaisuudesta. Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille teille, kuullaan taas!


No Comments

Post A Comment