Family Sunday

Onpa ollutkin kiva sunnuntai! Olimme äitini luona syömässä, ja paikalla oli pitkästä aikaa koko perhe, isoäitini mukaan lukien. Poikani Micael nautti huomion keskipisteenä olemisesta ja kuinka hienoa olikaan katsella kun hän harjoitteli kävelemistä isoisoäitinsä avustuksella. äiti teki tapansa mukaan hyvää ruokaa ja oli leiponut maukkaita raakaherkkujakin. Rakas veljenikin pääsi paikalle, emme asu enää samassa kaupungissa, joten tulee nähtyä aivan liian harvoin. Kerrassaan ihana päivä ihanassa seurassa, kiitos rakkaat! Tässä siis kuvasaldoa tältä päivältä, kuvissa esiintyvät myös pienenpienet perheenjäsenemme lyhytkarvainen chihuahua Frida ja pitkäkarvainen chihuahua Cara.

Ajattelin olla vielä reipas ja tehdä kotona viikon viimeisen treenin, sen verran monta kakkupalaa tuli syötyä.. Koko viikonloppu on mennyt kyllä mukavan rennosti, joskus on vain niin kiva viettää aikaa perheen kesken eikä olla jatkuvasti menossa. Toivottavasti tekin olette päässeet rentoutumaan, Flow’ssa olleet sitten viimeistään huomenna.. Katsoin juuri tulevan viikon sääennustetta ja se näytti todella hyvältä – pelkkää auringonpaistetta Helsinkiin! Otetaan siis kaikki irti viimeisistä kesäisistä päivistä, mutta nyt sen treenin pariin..


No Comments

Post A Comment