My life in Spain

Espanjan aurinkorannikko – paikka, josta minulla oli todella voimakkaat ennakkoluulot, jotka sitten kumoutuivat lähes täysin. Tulen varmasti kirjoittamaan paljon Espanja-aiheisia juttuja, sillä vietämme siellä sijaitsevalla asunnollamme paljon aikaa. Tämän postauksen kuvat ovat yhdestä suosikkipaikoistani, Rondan vuoristokylästä. On muuten todella käymisen arvoinen paikka! Kaikissa kuvissa esiinnynkin tällä kertaa itse, saatte vähän käsitystä siitä, millainen tyyppi täällä ruudun toisella puolella oikein on. Kuvissa päälläni muuten on jotain sellaista, mitä minun ei muka koskaan pitänyt pukea, jumpsuit ja leveät lahkeet. Kenkävalinta ei ehkä tuohon mukulakivikatuiseen vuoristokylään ollut paras mahdollinen, mutta jälleen kerran nuo kengät todistivat olevansa yhdet mukavimmista, huimasta korkeudestaan huolimatta.

Ensimmäisen kerran matkustin Espanjaan tosiaan aikamoisin ennakkoluuloin. Kuvittelin jotenkin koko Aurinkorannikon olevan suomituristien valtaama persoonaton pieni kaupunkikeskittymä, jossa ostosmahdollisuudetkin rajoittuvat juuri niihin turistikojuihin, joissa myydään ilmapatjoja ja Costa del Sol -tekstillä varustettuja vyölaukkuja. Lensin vielä pelkillä käsimatkatavaroilla, koska eihän sieltä varmaan tule ostettua juuri mitään. Olin kyllä todella väärässä. Varsinkin Espanjan monipuoliset shoppailumahdollisuudet yllättivät minut, tarjolla on tosiaan luksusliikkeitä sekä pienemmälle budjetille sopivat espanjalaisen Inditexin tunnetut liikkeet Zara, Massimo Dutti, Bershka.. Kenkäkauppojen määrästä puhumattakaan! Tulen erikseen kirjoittelemaan matkustuspostauksia, joihin olen koonnut omat suosikkini niin Espanjasta kuin muistakin kohteista, joissa matkustelen.

Jos syyslomamatka on suunnitteilla ja reissu on vielä varaamatta, suosittelen lämpimästi Espanjan aurinkorannikkoa. Malagaan saa edullisesti lentoja ja majoitustarjonta on todella monipuolinen. Lapsen kanssa matkustaessa en tiedä kyllä helpompaa kohdetta! Espanjassa kannattaa vuokrata auto, sillä ajaminen on aivan yhtä helppoa kuin Suomessakin ja näin pääsee kätevästi tutustumaan lähialueisiin. Varsinkin nuo ihanat vuoristokylät ovat niin hurmaavia ja edustavat hyvin sitä perinteistä Espanjaa, mutta löytyy sieltä niin paljon kaikkea muutakin. Matkapostauksiakin luvassa siis pian.


No Comments

Post A Comment