Sunnuntai landella

Olipa viikonloppu! Eilinen meni aamusta iltaan juhliessa 1-vuotiastamme, synttäreistä teenkin ihan oman postauksen. Aamusta aikaisin herättiin kuvausta varten (joka muuten onnistui paremmin kuin osasin ikinä kuvitella, kuulette tästä vielä paljon lisää..) ja viimeinen vieras vietiin kotiin yhdentoista jälkeen illalla. Kiitos rakkaat ystävät ja sukulaiset, kun otitte osaa pikkuisemme tärkeään päivään! Tänään sitten nukuttiin pitkään ja lähdettiin pois kaupungista viettämään sunnuntaipäivää.

Kävimme taas työasioiden puolesta Vantaalla, josta nämä ihanat maalaiskuvat ovat. Syksy tekee selkeästi tuloaan, ensimmäiset lehdet putoavat jo puista ja tuuli on näin harmaana päivänä yllättävän kylmä. Oli pakko julkaista tuo kuva autosta, mikä ihana pieni jalka sieltä kurkistaakaan, heh.

Päätimme lähteä johonkin syömään ja paikaksi valikoituikin Porvoon vanhakaupunki ja ravintola Timbaali. Voin kyllä lämpimästi suositella kyseistä ravintolaa. Alkupalaksi söimme mielettömän hyviä etanoita, eikä pääruokakaan pettänyt. Lastenannokset olivat myös todella hyvät, Micael söi aivan innoissaan tuota kuvassa näkyvää lohta ja risottoa. Ihanaa, että pientenkin asiakkaiden annosten esteettisyyteen panostetaan. Jälkiruokakahvit joimme vielä suloisessa kahvilassa Raatihuoneen laidalla. Päälle valikoitui kovin rennot sunnuntaivaatteet ja jalkaan pitkästä aikaa Converset.

Vanha Porvoo on kyllä kaunis, arkkitehtuuri on muuten hyvin samankaltaista kuin Haminassa, kannattaa tehdä sinnekin joskus päivävisiitti, jos matka ei ole pitkä. Ja jos pidät Porvoosta, rakastat taatusti Maarianhaminaa.

Kotimatkalla löysin vielä neliapilan. Tuttuni, jotka lukevat tätä, ajattelevat varmasti että TAAS!! Olen perinyt isältäni aivan ihmeellisen kyvyn löytää neliapiloita. Samoin esimerkiksi metsässä saatan bongata sieniä tai marjoja kohdasta, jonka muut ovat jo ohittaneet tuloksetta. Tänä kesänä en ole laskenut näitä, mutta varmaankin toistakymmentä apilaa on jo löytynyt. Toivottavasti vanha sanonta pitää paikkansa, kellä apila sillä onni.

Sellainen viikonloppu siis meillä. Koko viikon riivannut flunssa taitaa olla nyt selätetty, ja uskalsinkin tänään illalla jo kevyelle juoksulenkille. Taidan mennä saunan kautta nukkumaan, jos ensi viikko sujuisikin paljon energisemmissä merkeissä. Tulossa on ainakin treenijuttuja, ja se synttäripostaus on työn alla. Toivottavasti teidänkin viikonloppu on ollut täynnä ihania asioita ja rakkaita ihmisiä. Nyt kuitenkin läppäri kiinni, palataan pian!


2 Comments
  • Emilieeee
    Posted at 11:18h, 31 elokuun Vastaa

    Sun blogi on aivan ihana! Kuvat ja kaikki! Tästä on hetkessä tullut mun lemppari :) Joten hyvä, että aloitit kirjoittamisen. Tosin ihan kuin olisit kirjoittanut aina… Kuvat on niin kauniita ja teksti niin sujuvaa ja mielenkiintoistakin :) Seuraan monia blogeja, mutta lähinnä selaan kuvat… Sun tekstit jaksan kaikki lukea aina läpi :D

  • mirvaannamaria
    Posted at 12:36h, 31 elokuun Vastaa

    Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Pyrin kirjoittamaan sellaista blogia, mitä itsekin jaksaisin lukea. Ei liian pitkiä tekstejä eikä liian samanlaisia kuvia, aivan ihanaa että pidät blogistani ja toivottavasti pysyt mukana jatkossakin, tämä on tosiaan vasta alkua :) 

Post A Comment