sneak peek to my first fall purchases

Uskomatonta, mutta kahden viikon päästä on jo lokakuu. Olen vihdoin saanut tehtyä ensimmäisiä ostoksia syys-, ja talvikautta varten. Muutama viikko sitten tein listaa, mitä haluaisin syksyksi hankkia. Aika hyvin olenkin nyt saanut ruksittua sieltä juttuja kaappiini, ja vähän ylikin. Tänä vuonna tuntuu olevan erityisen paljon ihania neuleita kaupoissa. Niitä täytyisi vielä kotiuttaa muutama. Rakastan laadukkaita materiaaleja, mutta niin ne parhaimmatkin vaatekappaleet tarvitsevat jatkuvaa huoltoa. Kenkien ja vaatteiden käyttöikää pystyy pidentää huimasti, kunhan niistä pitää hyvää huolta. Kirjoittelen pian vaatteiden ja asusteiden huollosta ja siihen liittyvistä pienistä nikseistä. Nyt kuitenkin pieni sneak peek syksyn ensimmäisiin hankintoihin. Suurimmaksi osaksi ostan vaatteeni ulkomailta, mutta tällä kertaa ihan kaikki ovat Suomesta.

Kaipailin kamelinväristä villakangastakkia ja vihdoin löysin omani! Tämä tulee varmasti pääsemään pian päälle, kunhan ilmat hieman viilenevät. Käytän villakangastakkia yleensä jo aika lämpimillä säillä, sillä se ei ole kovin lämmin vaatekappale, vaikka villaa onkin. Pakkasilla turvaudun jo paksumpiin takkeihin.

Biker -tyylinen nahkatakki kaapistani jo löytyikin, päivitin sen vain uudempaan versioon. Klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista ja on aina tyylikäs valinta oikeastaan minkälaisen asun kanssa tahansa.

Uuden hiusvärin ja kevyen vaalennuksen myötä tukka kaipaa hemmottelua. Kestosuosikkini Redkenin ohella turvauduin pitkästä aikaa Moroccanoilin tuotteisiin.

Nilkkureita en löytänyt ja todettuani, että Acnen Colteja ei vaan saa enää mistään, Pistolit ovat liian matalat, ja Starit jalkaani todella epämukavat, päätin odottaa niiden kanssa kunnes vastaan tulee täydelliset Acnen korvaavat yksilöt. Kenkäkaappiani täydentää nyt kuitenkin mokkaiset ylipolvensaappaat, jotka maksoivat vain murto-osan niistä haaveilemistani Jimmy Choon saappaista, ja ne vielä istuvat jalkaan täydellisesti!

Täytyisi jatkossakin alkaa tehdä aina selkeä lista siitä, mitä tarvitsen. Olen onnistunut välttämään hyvin heräteostoksia miettimällä hankinnat etukäteen. Muutamat neuleet ja ehkä vielä ne nilkkurit.. Ja aina kyllä löytyy jotain ”ekstraa”. Täytyy kuvailla näitä uusia hankintoja käytössä, kunhan saisin päälleni jotain muutakin kuin työ-, tai urheiluvaatteet. Nyt kuitenkin vielä ruokakauppaan, ulkona on niin hirveä myrsky, että tytöt meinasivat lentää ilmaan kun olimme kävelyllä. 1,5 kg chihua vastaan 15m/s tuulta, oli aika hurjaa. Tämä viikonloppu menee vielä töiden parissa, mutta ensi viikolla kiire onneksi vähän helpottaa. Nyt toivottelen oikein kivaa perjantaita kaikille, palaillaan pian!


No Comments

Post A Comment