Se tunne, kun…

Kuulun heihin, kenelle todella sattuu ja tapahtuu. ”Tää ei voi käydä kenellekään muulle kuin mulle” on kuultu suustani aika moneen kertaan. Kukaan ei varmaan tämän jälkeen ihmettele enää miksi.

Se tunne kun,

… Kävelet toista kilometriä Helsingin keskustassa roskapussi kädessä ja tajuat vasta siinä Albertinkadulla että se jäi muuten viemättä ulos lähtiessä.

… Aamuyöstä heräät lapsen kanssa lentokentälle, pakkaat neljä laukkua ja rattaat hihnalle, haukut samalla lähtöselvitysvirkailijan sillä check in -automaatti ei hyväksy varausnumeroasi ja saat vastaukseksi, että lento onkin vasta kahden päivän päästä.

… Sammutat avaimettoman auton Eirassa yli sadan auton parkkihallin oven eteen juuri iltapäiväruuhkan aikaan ja tajuat että avaimet jäi muuten Vantaalle. Sori naapurit.

… Etuhammas lohkeaa just ennen baariin lähtöä vuoden vilkkaimpana pikkujouluviikonloppuna.

… Siivoat koko päivän kotia putipuhtaaksi ja huomaat rättiväsyneenä nukkumaan mennessä, että lapsen iltapalaksi tarkoitettu mustikkasmoothie jäi pöydälle. Matkalla jääkaappiin se tietenkin putoaa lattialle ja valehtelematta puolet asunnosta täytyy pestä uudestaan.

… Kävelet unissasi alasti rappukäytävään.

… Hirveässä kiireessä viisi minuuttia ennen lentokentälle lähtöä pudotat luumunvärisen kynsilakan kylpyhuoneen lattialle, lasipullo menee tietenkin rikki ja toteat että kynsilakanpoistoaine on muuten loppu.

… Otat rennosti yläosattomissa aurinkoa koska naapurissa ei kuulemma asu ketään. Näköjään asui.

… Halaat vierasta miestä oikein kunnolla rutistaen kun luulet että se on oma.

…Tajuat, että kauppakassi jäi kauppaan.

… Kahden kuukauden tipattoman jälkeen lähdet ihan fiiliksissä ulos ja juuri ennen baariin astumista jätät kaikki sormet auton oven väliin jonka suljit itse.

… Tämän jälkeen päivystyksen kautta murtuneiden sormien kanssa kotiin mennessä saat vielä kylkiäiseksi viikon keuhkokuumeen.

… Luulet naapurin miestä ystäväksesi ja käskytät kantamaan nopeammin muuttokuormaa. (auttoi kuitenkin!)

… Luulet tekstailevasi viikonlopun ajan oikein mukavan miehen kanssa, mutta olikin mennyt numerot sekaisin. Tajuat sen tietenkin sillä hetkellä, kun olet menossa moikkaamaan ja väärä kaveri kävelee vastaan.

… Kävelet unissasi anopin viereen nukkumaan.

… Otat kaupassa väärät lastenvaunut ja kärräät vieraan lapsen kassalle.

… Saat loistavan idean napata baarista tullessa päivän lehden postinjakajan kärrystä, joka seisoo hylätyn näköisenä kadulla. Lähes tyhjää kärryä penkoessa postikusti koputtaa olkapäähän ja kysyy mitä ihmettä oikein teet. Ei muuten auta selitellä.

… Ajat mäkkärin autokaistalle, tilaat kavereille kymmenen hampurilaisateriaa jotka kaikki erilaisia joten valmistuksessa kestää, takana on valtava jono, ulkona +35 lämmintä eikä kukaan puhu suomea – auto ei tietenkään enää siitä käynnisty.

… Juot thaimaalaisessa kylpylässä kupissa olevan käsienpesuveden luullen sitä teeksi.

Ei muuta kuin hauskaa viikonloppua! Kuvat muuten kesältä, ilman meikkiä ja mitään muitakaan lisukkeita. Hetkeä aiemmin olin nähnyt alastoman miehen parvekkeella ja roskakuski kävi ehdottelemaan jotain todella likaista.

xx, Mirva


Tags:
1 Comment

Post A Comment