Viikonloppu ja muuttuneita suunnitelmia

En tykkää puhelinkuvista omassa blogissa. Ja mikäs se siinä komeileekaan, oikein kaksin kappalein! Piti kirjoittaa ihan asiaakin tänne tänään. Piti treenata, koko viikko. Piti viettää tyttöjen saunailtaa, piti nukkua hyvin. Miten kävi? Suunnitelmat meni uusiksi.

Sinänsä ihan ok, suunnitelmien muuttaminen on joskus ihan kivaa. Mutta voi v**tu kuinka voikaan ärsyttää olla taas flunssassa. ärsyttää myös valittaa flunssasta, sillä kaikkien tämän viikon huolenaiheiden keskellä se on maailman pienin asia. Keskitytään siis positiivisiin.

Ehdin julkaista sen blogipostauksen huomennakin, sitä paitsi tämä on varsin aitoa tajunnanvirtaa täällä kaikkien harkittujen sanojen keskellä. Onneksi sairastan itse nyt tätä päiväkotiflunssaa eikä Micael, joka taisi aivastaa ehkä kahdesti. Uskon että vuodessa voi olla vain yksi kahden viikon koomakuume, joka omalta osaltani on jo koettu. Tämä päivä on kokonaisuudessaan ollut paras päivä pitkään aikaan, siihen ei loppujenlopuksi vaadita ihan kovinkaan paljon. Pieniä, mutta niin isoja asioita. Viikonlopulle onkin ihania suunnitelmia ystävien kanssa. Tyttöjen juttuja, ja sunnuntaina babyshowerit. En ole muuten ikinä ollut babyshowereilla, nyt niitä tuntuu olevan enemmänkin. Olen niin onnellinen ystävieni puolesta – häitä ja vauvoja on tiedossa niin paljon! Olen myös tosi onnellinen ettei mulle ole tiedossa kumpiakaan.

Tälläisen huuhaapostauksen julkaiseminen toistaiseksi vielä huvittaa, joten taidan klikata julkaise-nappia vielä tässä vaiheessa. Nyt koirat ulos ja nukkumaan, huomenna suunnittelin meneväni aamusta tuohon kuvassa näkyvään altaaseen loikoilemaan, se on ehdottomasti mun lempipaikka kotona. Toinen kuva kertoo mun loistavasta päivästä. Aurinko tuntui vihdoin paistavan monellakin tavalla. Mutta nyt sinne ulos. Palaillaan vähän järkevimpien juttujen kanssa huomenna!


5 Comments
 • Eeariina
  Posted at 14:51h, 09 huhtikuun Vastaa

  Naurahdin kun sanoit että vuodessa voi olla vain yksi kahden viikon koomakuume. Viimeisen kahdeksan viikon aikana mä olen läpikäynyt kolme koomakuumetta, aina muutama terve päivä välissä ja sitten jälkitauti puskee päälle. Toivotaan, ettei sulle käy samalla lailla! 😉 Nauti auringosta!

 • mirvaannamaria
  Posted at 16:07h, 09 huhtikuun Vastaa

  Eikä! Toi on varmaan samaa tautia ollut kuitenkin kokoajan, ootko saanut mitään diagnoosia? Mulle tulee lapselta kaikki pöpöt ihan samantien, ennen sairastin ehkä sen kerran kahdessa vuodessa.. Nyt vielä kun päiväkoti alkoi, en uskalla edes ajatella sitä sairastamisen määrää 🙁 

 • Eeariina
  Posted at 16:42h, 09 huhtikuun Vastaa

  Hyvin mahdollista, että samaa tautia oli mutta uusiutui vaan kun stressitasot on koulun takia niin korkealla ettei kropan immuunipuolustus oikein halua toimia, haha. Parhaillaan helpottaa jo, kyllä tästä vielä selvitään. 😉 En käynyt lääkärissä asian tiimoilta kun olen niin monesti näitä samanmoisia läpikäynyt – diagnoosi olisi ollut vain akuutti ylähengitystieinfektio kun ei näkynyt mitään peitteitä tai muuta mikä olisi angiinaan tai muuhun viitannut. 🙂 Voi ei, tuo on kyllä paha jos tulee lapselta kaikki samantien! Työskentelin ennen päiväkodissa ja sieltä tooosi helposti tarttui kaikki jos ei ekstratarkka ollut käsienpesun ja aivastelujen väistämisen kanssa. Toivotaan että teille ei tule kaikki pöpöt nyt kylään päiväkodista, pidetään sormet ristissä! 🙁

 • Taru Mari
  Posted at 18:20h, 09 huhtikuun Vastaa

  Täähän oli kiva postaus, välillä voi olla huuhaa-juttuja!

 • mirvaannamaria
  Posted at 21:57h, 10 huhtikuun Vastaa

  Kiitos! Niin mustakin, vähän ”aidompaa” tajunnanvirtaa tänne sekaan 🙂 

Post A Comment