Miks just silloin kun..

..Ulos lähtiessä selität ihan innoissasi piilossa olevalle lapselle että ”se olis kuule pikkulintuperjantai!”, ulko-ovi on auki ja siinä ovella odottaa naapurin komea mies hissiä. Sain hieman hämmästelevän katseen. Että mikä perjantai?

..Kävelet portaita ylös parkkihallista siihen kotiovelle, jossa se sama komea naapurinmies huomaamattasi taas odottaa sitä hissiä ja suureen ääneen kiroat takanasi kävelevälle omalle miehelle että ”voi vttu kun sullakin olis joskus menkat niin tietäisit miten hirveetä tää on”.

..Lähdet kasvonaamio kasvoilla viemään koiria iltakävelylle, koska eihän täällä ketään koskaan iltaisin liiku, kuulet heti rantaan päästyäsi ”Ai moi! Mitäs sä täällä?” No kasvonaamiossani kävelyllä, eihän täs muuta.

..Laitat aamulla sadetakin ja kumpparit jalkaan ja töihin päästyäsi sateesta ei ole tietoakaan, hellepäivä ylläri ylläri. Tiedossa on tietenkin tapaamisia ja paljon asioita hoidettavana kaupungilla.

..Olet kuunnellut Cheekiä Spotifysta ja kyseisen artistin kuva on näytöllä, jätät puhelimen ostosten maksamisen ajaksi kassalle, myyjä tietenkin katsoo sitä ”Kiva taustakuva!”

..Olet (lapsettomana) tavannut viikonloppuna mielenkiintoisen miehen ja keskustellut hänen kanssaan syvällisistä aiheista ja kertonut aikomuksistasi olla hankkimatta lapsia, mies on ollut samoilla linjoilla tulevaisuutensa suhteen ja ihastellut, kuinka kaikki naiset eivät sittenkään halua perhettä.. Maanantaina haet ystäväsi lapsen päiväkodista ja se sama mies pysähtyy just päästämään sut ja rattaat suojatien yli. Yritä siinä sit viittoa että tää on kaverin, ei mun!

..Päätät käyttää ajan hyödyksi ja ajat autolla töihin hampaidenvalkaisumuotit suussa, niin poliisi pysäyttää sut.

..Vedät ihan tunteella yksin himassa Petri Nygårdin ”Pannaan Suomi kuntoon” -biisiä ja ulko-ovi on jäänyt auki, vain seitinohut väliovi eteisessä on puoliksi kiinni. No se sama saakelin naapurinmies siellä TAAS odottaa sitä hissiä. Eihän siinä mitään, ”nussittuna nukut paremmin!” Voi luoja.

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
,
8 Comments
 • Avatar
  Anjuska
  Posted at 17:08h, 08 kesäkuu Vastaa

  Haha, päivän naurut! Kiitos tästä :D

 • Avatar
  mirvaannamaria
  Posted at 18:46h, 08 kesäkuu Vastaa

  Haha ei kestä! Nyt naurattaa jo itseäkin :D 

 • Avatar
  Tiiaanna
  Posted at 19:57h, 08 kesäkuu Vastaa

  Hahhah en kestä!

 • Avatar
  mirvaannamaria
  Posted at 22:05h, 08 kesäkuu Vastaa

  En minäkään :D 

 • Avatar
  Suvi K.
  Posted at 20:48h, 08 kesäkuu Vastaa

  Sun naapuri vois alkaa käyttää portaita, olis terveellisempääkin. :’DD

 • Avatar
  mirvaannamaria
  Posted at 22:04h, 08 kesäkuu Vastaa

  Mä en uskalla edes ajatella millaisena ihmisenä se mua pitää :D Kaikki uskottavuus on mennyttä! 

 • Avatar
  Mia K.
  Posted at 15:17h, 09 kesäkuu Vastaa

  Oispa kiva lukee 

 • Avatar
  mirvaannamaria
  Posted at 21:39h, 09 kesäkuu Vastaa

  Joo ”” Toivottavasti hän ei kirjoita blogia :D

Post A Comment