Meidän juhannusaatto näytti tältä

Miten teidän juhannusjuhlinnat ovat sujuneet? Olen ihastellut Instagramista ja Facebookista ainakin kauniita auringonlaskuja, juhannuskokkoja, rentoa mökkielämää ja juhannusfestareita. Olen viettänyt juhannusta täällä Espanjassa kovin rauhallisesti. Pienen rakkaani ehdoilla. Eilen olimme koko päivän suosikkipaikassani täällä, Marbellan Puro Beachilla. Saimme mukaan paljon ystäviä ja Micaelkin löysi juhannusheilansa. On ihana nähdä kuinka lapset nauttivat vedestä, heitä ei todella meinaa saada sieltä pois. Valehtelematta juoksin varmasti yli 20 kertaa salamannopeasti hänen peräänsä kun poika oli jo livahtamassa altaaseen. Vaikka juuri tuli sieltä pois. Puro Beach on ihana lasten kanssa, kirjoittelen paikasta myöhemmin lisää tänne.

Tosiaan koko päivä kului eilen altaalla ja rannalla oleillen. Illalla lähdimme vielä ystäväporukalla illalliselle Marbellan vanhaankaupunkiin. Se on myös yksi lemppareistani, niin tunnelmallinen kapeine katuineen ja tapaspaikkoineen. Illalla ajoissa nukkumaan ja tänäänkin aamulla heräsin jo varhain pikkuisen käkätellessä omassa sängyssään. Aamu on mennytkin vauhdilla ihan vain omalla uima-altaalla ja pihalla hengaillen. Vähän joogaa ja vesileikkejä pikkuisen kanssa. Nyt hetkeksi lepäilemään aurinkoon ja parantelemaan tätä orastavaa flunssaa. Mitä ihaninta juhannuksen jatkoa kaikille!

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
1 Comment

Post A Comment