Rakkautta on

♥ hyvänyöntoivotus (miehet, tehkää tätä enemmän) ♥ mennä käsi kädessä uimaan ♥ ylipäätään pitää kädestä ♥ muistaa toisen lempparijuttuja ♥ tuijottaa auringonlaskua kahdestaan ♥ joutsenet ♥ nukahtaa kainaloon ♥ itkeä pahaa mieltä toisen sylissä (se on jo tosirakkautta) ♥ yllättää iloisesti ♥ ikävöidä ♥ kuunnella kyyneleet silmissä rakkauslauluja, kun niistä tulee niin hyvä mieli – koska rakas ♥ vannoa kerta toisensa jälkeen, ettei enää ikinä ♥ ja perua sanansa ♥ koska rakkaus.

En ole pitänyt itseäni ikinä minään romantikkona. Kaikenlainen söpöily on suorastaan inhottanut, mutta niin sitä vain muuttuu ihmisenä. Rakkaudesta ei turhaan tehdä lauluja, se on maailman hämmästyttävin, ihmeellisin ja vaikuttavin asia. On aivan suunnattoman onnellista saada rakastaa. Ja että joku rakastaa takaisin. ♥

Seuraathan blogiani jo? FACEBOOK / INSTAGRAM @mirvannamaria / SNAPCHAT mirvaannamarian


Tags:
No Comments

Post A Comment